Osborna komentē Teilores Sviftas šķiršanos (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dziedātāja Teilore Svifta pirms dažām dienām piedzīvoja kārtējo šķiršanos, šoreiz no britu puišu grupas «One Direction» dalībnieka Harija Staila. Džeka Osborna sieva Liza neizpratnē komentējusi situāciju.

Nav noslēpums, ka dziedātājai Teilorei Sviftai ir bagāta attiecību vēsture. Teilore Svifta ir bijusi attiecībās ar Džo Džonasu, Teiloru Lautneru, Džonu Maijeru, Koriju Monteitu, Tobiju Hemingveju, Džeiku Gilenhālu, Zaku Efronu, Garetu Hedlundu, Ediju Redmanu, Konoru Kenediju un nu arī Hariju Stailu.

Liza un Džeks Osborni
Liza un Džeks Osborni Foto: Reuters/Scanpix

Ozija Osborna dēla Džeka sieva Liza komentējusi Harija un Teilores šķiršanos savā sociālā tīkla «Twitter» kontā, sakot: «Es parasti uzzinu, ka Teilore Svifta ar kādu izšķīrusies, vēl pirms uzzinu, ka viņa ar kādu satiekas. Tik ātri tās lietas notiek.»

Harijs Stails
Harijs Stails Foto: AP/Scanpix

Nākamajā ziņā Liza turpina: «Vai nu Teilore Svifta ir traka un panāk, ka puiši viņu pamet, vai viņai ir pārāk augsti standarti tiem nabaga puišiem.»

Bieži vien ļaudis spriež, ka Teilore Svifta pēc katras šķiršanās sakomponē dziesmu par bijušajiem mīļotajiem un to attiecībām. Ārzemju bulvārprese ziņo, ka pēc Staila un Sviftas šķiršanās pirmais, kurš devies uz ierakstu studiju, ir Harijs, ne Teilore. Fani gaida, kurš pirmais uzrakstīs dziesmu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu