RP neatteiksies no startēšanas pašvaldību vēlēšanās Rīgā (74)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lai arī bijušais Valsts prezidenta kancelejas vadītājs Mārtiņš Bondars nolēmis tomēr nepievienoties Reformu partijai, tā neplāno atteikties no starta pašvaldību vēlēšanās Rīgā, otrdien intervijā Latvijas Radio sacīja RP valdes locekle Sandra Sondore - Kukule.

«No startēšanas Rīgā Reformu partija neatteiksies, bet tālākie jautājumi, kā šī situācija tiks risināta, tiks izvēlēti tuvākajā laikā,» sacīja Sondore - Kukule.

Viņa atzina, ka līdz pašvaldību vēlēšanām laika nav daudz un partijai vajag koncentrēties kampaņai.

Kukule arī norādīja, ka jau tuvākajā laikā partijai jāpieņem lēmumu par izmaiņām operatīvās vadības mehānismā, lai tā būtu spējīga 24 stundas diennaktī septiņas dienas nedēļā reaģēt uz dažādiem politiskiem notikumiem. Tāpat jāuzlabo partijas ministru, frakcijas un valdes sadarbība. Jau trešdien Reformu partijas Saeimas frakcija un valde sanāks uz kopsēdi, kur varētu pieņemt jau konkrētus lēmumus.

Jau vēstīts, ka RP paudusi ciešu apņēmību sākt cīņu par vietām pašvaldībās, bet veiksmīgam rezultātam jāiegūst lielāks sabiedrības atbalsts, un, lai situāciju labotu, partijai ir nepieciešama daudz spēcīgāka organizācija. Pirmām kārtām jāmaina vadības modelis, par ko diskusijas notiek jau ilgāku laiku, iepriekš norādīja partijas valdes loceklis Vjačeslavs Dombrovskis.

Lai vadītu pārmaiņas partijā, bija plānots tai piesaistīt Bondaru, taču viņš pirmdien paziņoja, ka tomēr nepievienosies Reformu partijai.

Komentāri (74)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu