Kardašjana nepārdos mazuļa bildes par 3 miljoniem dolāru (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nesen Kimas Kardašjanas un Kanje Vesta fanus pāršalca priecīga vēsts – pāris ir bērniņa gaidībās. Bieži vien Holivudas pāri nopelna vairākus miljonus dolāru, pārdodot pirmās bērna bildes, tomēr Kima un Kanje nolēmuši no piedāvājuma atteikties.

Nesen Atlantiksitijas koncerta laikā reperis Kanje Vests paziņoja, ka kopā ar ASV realitātes šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu ir pirmā bērniņa gaidībās. Interesi par gaidāmo mazuli izrādījuši vairāki uzņēmumi, vēloties sadarboties ar pāri un veidot publikācijas gan Kimas grūtniecības laikā, gan pēc bērna piedzimšanas. Kā ziņo ārzemju bulvārprese Kima un Kanje esot noraidījuši piedāvājumu pārdot pirmās bērna bildes, lai gan piedāvātā summa sasniegusi 3 miljonus dolāru.

Tikko dzimušu mazuļu bilžu tirgošana slavenību vidū nav nekas neierasts. Lūk, kādas naudas summas ieguvušas slavenības, pārdodot bērnu bildes:

Aktieri Breds Pits un Andželīna Džolija 2006. gadā par bērna bildi saņēma 4,1 miljonus ASV dolāru, savukārt par dvīņu attēliem – 14 miljonus ASV dolāru.

Dženifera Lopesa un Marks Antonijs6 miljoni ASV dolāru.

Kristīna Agilera1,5 miljoni ASV dolāru.

Džesika Alba1,5 miljoni ASV dolāru.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu