Antra Stafecka kļuvusi par Al Bano «Felicitu» (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Šarmantais itāļu dziedātājs Al Bano jeb īstajā vārdā Albano Karrisi izvēlējās tieši Latvijā «Arēnā Rīga» ieskandināt 70. jubilejas koncertturneju. Latvijas publiku pārsteidza Al Bano duets ar jauno dziedātāju Antru Stafecku, kura speciāli šim notikumam salonā «Mella» izveidoja sievišķīgu tēlu. Antra ar Al Bano koncertā izpildīja trīs dziesmas, tai skaitā arī leģendāro «Felicitu», kuru savulaik itālis dziedāja kopā ar bijušu sievu Rominu Paueri.

Kad slavenais itāļu maestro Al Bano starp Latvijas dziedātājiem izvēlējās par dueta partneri ogrēnieti Antru Stafecku, jaunā dziedātāja sāka nopietni apgūt itāļu valodu. Mācījās valodu, lai izprastu dziesmu saturu, turklāt noslīpēt izrunu viņai palīdzēja pašmāju itālis Roberto Meloni.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Antras Stafeckas menedžere Gee jeb Ilze Eriņa atklāj, ka Antra ļoti rūpīgi gatavojās lielajam notikumam. Matu pieaudzēšanu, kas padarīja Antras vizuālo tēlu sievišķīgi romantisku, veica jauno slavenību frizieris Dāvis Ķimenis no salona «Mella». Koncertam tika speciāli šūdināts arī Antras greznais skatuves tērps. «Arēnā Rīga» sastaptais Antras dzīvesbiedrs Ģirts sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atzina, ka Antra ļoti labi nodziedājusi un skatītājiem atklājusi savu spēcīgo vokālu. Arī Ģirts bija pārsteigts par Antras vizuālā tēla maiņām, atzīstot, ka mīļotajai piestāv tik romantisks tēls.

Par koncerta visgaidītāko dziesmu kļuva «Felicita», jo skatītāji ar ovācijām sagaidīja slaveno hitu, ko Al Bano savulaik izpildīja duetā ar bijušo sievu Rominu Paueri. Šoreiz uz skatuves Al Bano «Felicitu» nodziedāja ar Antru Stafecku.

Al Bano Latvijā ieradās sava koncerta priekšvakarā no Romas, kur viņu lidostas «Rīga» VIP zālē sagaidīja ilggadējais draugs advokāts Vents Vidžus un koncerta organizatori – Niks Volmārs un Gundars Ūdris. Vents Vidžus aicināja Al Bano ar visu grupu un koncerta organizatoriem uz savu restorānu «Felicita», kuru pašlaik vada Vidžus kundze. Vakariņas ieilga līdz vieniem naktī. Pēc tām Al Bano devās uz viesnīcu atpūsties, lai jau nākamajā dienā pēc pusdienām restorānā «Bibliotēka N°1» piedalītos mēģinājumā un vakara koncertā.

Jau šodien agri no rīta Al Bano atgriezās Itālijas dienvidos dzimtajās mājās Cellino San Marco.

Al Bano joprojām ir intensīvs koncertu grafiks un šogad ieplānoti daudzi koncerti Krievijā.

Lūk, "Arēnā Rīga" izskanēja Antras Stafeckas un Al Bano duets!
Lūk, "Arēnā Rīga" izskanēja Antras Stafeckas un Al Bano duets! Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu