Ufo 2013. gadā gatavs pārmaiņām! Viņš veidos savu biznesu (58)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Populārais jokdaris Kaspars Upacieris jeb Ufo jau no 17 gadu vecuma, kad vēl mācījās vidusskolā, vadīja diskotēkas. Aptuveni 30 gadus viņš aktīvi darbojies šovbiznesā. Šogad, melnās Ūdens Čūskas gadā, kad astrologi sola bagātīgu pārmaiņu gadu, Ufo nolēmis savā dzīvē ieviest korekcijas. Pēc 31. janvāra, kad ēterā pēdējo reizi dzirdēsim Ufo un Freda 16 gadus vadīto rīta programmu «Bē Bē Brokastis», Ufo ļausies jauniem izaicinājumiem.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Ufo jeb īstajā vārdā Kaspars Upacieris atklāj, ka Jaunajā gadā viņš ir gatavs pārmaiņām. Radio SWH rīta raidījumam «Bē Bē Brokastis» pēdējais atvadu raidījums paredzēts 31. janvārī, Ufo atklāj, ka tieši šajā mēnesī pirms 16 gadiem – 1997. gadā raidījumam tika dota zaļā gaisma, un tādēļ arī tagad janvārī 16 gadu ilgais rīta maratons tiks noslēgts. Ufo atzīst, ka bez nostalģijas un skumjām, kad izskanēs pēdējais «Bē Bē Brokastu» raidījums, neiztiks: «Noteikti jau, ka paģiras būs!» paironizē Ufo. Viņu turpmāk vairs nedzirdēsim radio SWH rīta programmas viļņos, taču Fredis turpinās darbu un veidos jaunu rīta programmu.

Lēmums nav pieņemts pēkšņi vienā dienā: «Tas notika jau kādu laiku pirms Jaunā gada, un pa šo laiku katrs no mums, kas iesaistīts rīta raidījuma veidošanā, varēja sakārtot savu dzīvi un nākotni. Lēmumu par rīta raidījuma pārtraukšanu pieņēmām, jo abi ar Fredi vairs nejutām attīstību. Mēs taču abi kopā esam pārāk ilgi, no 1997. gada katru dienu. Nevar teikt, ka mums apnika, bet ir iestājusies rutīna un bija nepieciešami jauni izaicinājumi. Kā ies tālāk, tad jau redzēs! Nu vismaz Fredis vairs katru dienu nebūs jāsatiek (sirsnīgi smejas). Nu cik tad var, jau 16 gadus katru darba dienu pavadīju ar viņu kopā četras stundas. Nu arī kādu laiku no rītiem vairs tik agri nebūs jāceļas!»

Ufo nav rūgtas mieles, ka viņam ir jāpieņem jauns izaicinājums. Viņš ir gatavs pārmaiņām un, lai arī nevar pateikt konkrēti, paliks vai ne darbā radio SWH, viens ir skaidrs, radio tas būs! Iespējams, allaž smaidīgā Ufo balsi jau februārī dzirdēsim cita radio ēterā. Par nākotnes plāniem Ufo gan pagaidām skaļi nerunā, jo, lai arī viņš ir pieredzes bagāts šovbiznesa darbonis, kamēr nav 100% skaidrības par nākotni, to labāk nestāstīt. Tiesa gan, Ufo atklāj, ka viņam ir idejas par savu privātbiznesu. «Nezinu, kā ir Fredim, bet, par sevi runājot, man ir pēdējais brīdis, lai padomātu par sevi un sāktu biznesiņu. Cilvēkiem dzīvojot, mainās dzīves vērtības. Gribas būt pašam sev noteicējam. Strādājot radio, man tomēr bija jārēķinās ar citiem,» viņš atzīst.

Jau no 16 gadu vecuma Ufo sāka darboties šovbiznesā, kad vidusskolā, kur mācījās, sāka rīkot ballītes. «Nu jau būs 30 gadi,» par savu nodarbošanos aizdomājas Ufo.

Ufo ar ģimeni – sievu Ilzi un abu bērniem - meitu Stellu un dēlu Franci dzīvo Ikšķiles novada Tīnūžos.

Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu