Brikouskas gada trakulības - 2013. gadu sāk lateksā (28)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Bijusī TV šova «Okartes skatuve» dalībniece, dziedātāja, radio «Capital FM» ētera balss un kluba bārmene Liene Brikouska 2012. gadā ir pārsteigusi ne reizi vien, mainot frizūras, nodarbošanos, velkot pikantus tērpus un trakulīgi izklaidējoties klubā. Piedāvājam Lienes spilgtāko trakulību apskatu par pagājušā gada nogali.

Lūdz ziedojumus, lai palielinātu krūtis

Aizvadītā gada oktobra sākumā Liene Brikouska sociālā tīkla «Twitter» kontā lūdza ziedojumus, lai ievietotu krūšu implantus:«Ja katrs mans sekotājs samestos/noziedotu 1Ls - es beidzot ieliktu silikona implantus ! :D :D Konta nr. LV60HABA0551034360605.»

Ar jaunu frizūru uzsāk darbu klubā par bārmeni

Neilgi pēc pārsteidzošā aicinājuma ziedot krūšu implantiem, Liene pārsteidza atbalstītājus, uzsākot darbu klubā «Coyote Fly», kur pieaudzējusi blondas matu cirtas ļāvās trakulīgām ballītēm un priecēja vīriešu kārtas pārstāvjus ar dziļu dekoltē.

Atklāj, ka ir attiecībās ar radošo direktoru un grafisko dizaineri

Lai gan Lienes Brikouskas trakulības un izaicinošā uzvedība lika faniem domāt, ka Liene ir neprātīga sieviete ar brīvu attiecību statusu, pagājušā gada oktobrī Brikouska pārsteidza ar internetā publicētu bildi, kurā mīļi apskāvusies ar savu otro pusīti – Aleksandru, kura nodarbošanās ir radošais direktors un grafiskais dizaineris.

Liene Brikouska ar savu mīļoto vīrieti - Aleksandru
Liene Brikouska ar savu mīļoto vīrieti - Aleksandru Foto: Facebook

Aplej kuplās krūtis ar šampanieti

Pēc romantisko attiecību atklāšanas Liene neslēpa, ka neprātīgo dzīvesveidu nav metusi pie malas un sociālā tīkla «Facebook» kontā publicēja bildi, kurā aiz bāra letes aplej krūtis ar šampanieti, tērpusies kleitā, kurai, kā ierasts, bija dziļš dekoltē.

Foto: Facebook

Samanta Tīna nosauc Lieni par «aklu vistu»

Novembrī sociālajā tīklā «Twitter» izvērsās neliels strīds starp dziedātājām Lieni Brikousku un Samantu Tīnu. Liene sacīja, ka ievērojusi izmaiņas Samantas lūpu apjomā, savukārt Tīna reaģēja, izsakot apvainojumu: «Nu slikti gan Tev ar to redzi, skatos! Ne nu ērglis, bet vista un akla!»

Atkal maina frizūru un iznāk sabiedrībā bez dziļa dekoltē

Garās, blondās matu cirtas Liene nomainīja decembra sākumā un ieradās uz drauga, mūziķa Andra Kiviča jaunā videoklipa prezentāciju ar īsu un blondu zēngalviņu, turklāt īpaši pievērsa sev uzmanību ar to, ka uz pasākumu ieradās džemperī bez ierastā dekoltē un nosegtām krūtīm.

Liene Brikouska Andra Kiviča videoklipa prezentācijā
Liene Brikouska Andra Kiviča videoklipa prezentācijā Foto: Sejas.lv

Liene Brikouska grauž bārmenes biksītes

Viena no pēdējām Lienes izdarībām bija vērojama naktī no 8. uz 9. decembri, kad Brikouska, strādājot klubā, kurā norisinājās pirmais krūšturu atvēršanas konkurss, metās grauzt kolēģes apakšbiksītes, kā arī sarīkoja laistīšanos ar alkoholu.

Liene, tērpusies lateksā, vārtās mākslīgajā sniegā

3. janvārī Liene publicēja bildes, kurās vārtās sniegā. Sociālajā tīklā «Facebook» Liene Brikouska publicēja divas bildes, kurās redzama ar grebenei līdzīgu frizūru un vārtās mākslīgajā sniegā, tērpusies zeltītā džemperī un lateksa biksēs.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu