Grupas «PeR» Edmunds vizina Ralfu pa ātrumtrasi (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jestrās puišu grupas «PeR» dalībnieki Edmunds Rasmanis un Ralfs Eilands izmēģinājuši spēkus LTV7 motora sporta raidījuma «Ātruma cilts» ekstrēmajā daļā «Iedo' izbraukt». Edmunds grupā bieži vien pilda arī šoferīša pienākumus, tādēļ koncertējot krustu šķērsu pie auto stūres izbraukājis Latviju.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» grupas «PeR» dalībnieks Edmunds Rasmanis atklāj, ka autovadītāja apliecību ieguvis pirms četriem gadiem un ikdienā lielākoties pārvietojas, sēžot pie auto stūres. Taču gonkot pa ātruma trasi ar sporta automašīnu raidījuma «Ātruma cilts» ekstrēmajā daļā viņš izmēģinājis pirmo reizi mūžā.

Dodoties ar sporta automašīnu treniņbraucienā, trase bijusi slapja un Edmunds, kurš devis gāzi grīdā, sajutis, ka nevar nemaz tā trakot. Dodoties jau trasē uz laiku, kad TV kamera ieslēgta, laika apstākļi bija uzlabojušies un trase sausa, tādēļ varējis arī uzspiest vairāk uz gāzes pedāļa.

Grupa «PeR» ir sajūsmā, ka pēc ātrumposma secinājuši, ka rezultāti nav tik slikti un pagaidām starp pārējiem raidījuma dalībniekiem viņi ierindojušies trešajā vietā.

«Sejām» Edmunds atklāj, ka viņš ir ir arī grupas «PeR» šoferītis. Dodoties uz grupas koncertiem dažādās Latvijas vietās, viņš sēž pie automašīnas stūres. Edmunds stāsta, ka viņš ir prātīgais braucējs un pa šoseju pārvietojas, ievērojot ceļu satiksmes noteikumus. «Ja gribas adrenalīnu, tad aizbraucu uz «Ātruma cilts» kartinga trasi. «Protams, braucot ar kartingu, nevar sasniegt tādu ātrumu kā ar sporta auto, bet azarta un adrenalīna netrūkst, it sevišķi tad, ja vairāki draugi sacenšamies savā starpā, tad gan izdodas «noņemt skaidu»,» atklāj Edmunds.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu