Bijušie mīlnieki Ella un Miks Amerikā sakārto savu privāto dzīvi! (114)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš/diaryofahollywoodstreetking.com

Savulaik skaistajam jauniešu mīlētāju pārim – dziedātājai Elīnai Fūrmanei (26), kura tagad vairāk zināma kā DJ Ella un latviešu režisoram Mikam Ozoliņam (29), kuri jau ilgāku laiku dzīvo pāri okeānam, Amerikā nokārtojusies privātā dzīve. Pērn Mikam attiecībās ar Rianas bekvokālisti Kimberliju Inci piedzima meitiņa, savukārt no neoficiāliem avotiem kļuvis zināms, ka Ella aizvadītajā gadā izgājusi pie vīra.

Pēc šķiršanās no latviešu aktrises un modeles Agneses Zeltiņas 2010. gada rudenī latviešu režisors Miks Ozoliņš devās uz Ameriku, kur veido savu dzīvi un karjeru. Turklāt laika gaitā nokārtojusies arī režisora privātā dzīve, viņš aizvadītā gada septembrī kļuva par tēvu. Mika Ozoliņa un slavenās dziedātājas Rianas bekvokālistes Kimberlijas Inces ģimenē piedzima meita Eisleja Meja Ozoliņa. Miks ir ļoti laimīgs un priecājas par savu jauno statusu. Režisora jaunā ģimene dzīvo Ņujorkā.

Savukārt darba jomā Miks nācis klajā ar dalību jaunā projektā. Nu Miks speciālos kursos izglītos vīriešus, kā pavedināt sievietes.

Miks pat ir izveidojis video reklāmu, kurā informē par savu jauno projektu, mudinot vīriešus, ka viņš palīdzēs izzināt un saprast sievietes patiesās vēlmes. «No masturbētāja par randiņu meistaru!»

Video reklāmā Miks stāsta, ka 17 gadu vecumā bijis nevainīgs, taču 23 gadu vecumā kļuvis par pārliecinātu vīrieti, kurš var iegūt jebkuru sievieti. Miks aicina vīriešus nebaidīties un būt pārliecinātiem, uzsverot, ka palīdzēs atbrīvoties no bailēm tikt noraidītam. Latviešu režisors teic, ka palīdzēs vīrietim pārtapt no masturbētāja par randiņu meistaru.

Jau vairāk kā gadu no Latvijas uz Ameriku pārcēlusies arī Mika Ozoliņa jaunības dienu mīlestība – dziedātāja Elīna Fūrmane, kura Amerikā - Losandželosā savu karjeru veido kā DJ Ella. Latvijas medijos ar Ellu ļoti reti parādās intervijas, jo simpātiskā blondīne pati cīnās pa dzīvi un iekaro savu vietu lielajā iespēju zemē. Viņa spēlē kā dīdžejs nakts ballītes dažādos klubiņos, par ko arī aktīvi informē savus sekotājus sociālajos tīklos Facebook un Twitter. No neoficiāliem avotiem kļuvis zināms, ka Ella aizvadītajā gadā Amerikā izgājusi pie vīra.

Par to, ka Ella apprecējusies, var arī atrast informāciju mājas lapā http://diaryofahollywoodstreetking.com.

Kāds vīrietis, kurš sevi dēvē par Ronaldu Čaku Hajesu, šajā ārzemju interneta medijā paziņojis, ka DJ Elīna Fūrmane viņam samaksājusi nepilnus desmit tūkstošus dolāru, lai viņš apprecētu Ellu, tādējādi viņa iegūs zaļo karti, ar kuru drīkstēs uzturēties ASV. Šajā publikācijā var arī apskatīt laulības reģistrāciju, kas veikta Lasvegasā un vēsta, ka Ella jau pērnā gada aprīlī esot reģistrējusi laulību.

Foto: Ekrānšāviņš/diaryofahollywoodstreetking.com
Komentāri (114)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu