Anna Hataveja vēlas adoptēt bērnus (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktrise Anna Hataveja ar jauno vīru Ādamu Šulmanu vēlas tik daudz bērnu, cik vien «var atļauties», un apsver arī adopciju.

30 gadus vecā zvaigzne, kura salaulājās septembrī, atzina, ka vēloties lielu ģimeni, kurā būtu gan adoptēti, gan arī «daži» pašas dzemdēti bērni.

Foto: Reuters/Scanpix

«Es vēlējos kļūt par māti jau no 16 gadu vecuma. Tagad esmu 30 gadus veca, un es gribu lielu ģimeni,» viņa teica.

«Es sākšu ar vienu veselīgu bērnu, taču es gribētu dažus bioloģiskos, kā arī adoptētos bērnus. Man jāķeras pie darba, vai ne?» sieviešu žurnālam «Stella» stāsta Hataveja. «Es gribētu tik daudz bērnu, cik vien var atļauties ne tikai finansiāli, bet arī laika ziņā, jo katram no viņiem jābūt īpašam.»

Foto: Reuters/Scanpix

«Pēdējos 12 gadus man prātā bijis tikai viens mērķis: dabūt lomu, dabūt lomu, dabūt lomu. Taču tagad - dabūt bērnu, dabūt bērnu, dabūt bērnu,» joko aktrise.

Šulmans, kurš ir aktieris un dārglietu dizainers, mīļotajai uzdāvināja paša veidotu smaragda saderināšanās gredzenu. «Viņš pie tā strādāja sešus mēnešus, un, kad viņš atvēra kastīti, tas pārspēja manus pārdrošākos sapņus,» atceras Hataveja. «Taču man pat neko nevajadzēja, jo es biju ļoti laimīga par to, ka viņš vēlas mani precēt. Viņš ir lieliskākais cilvēks, ko pazīstu.»

Kā jau ziņots, Hataveja pārdeva kāzu fotogrāfijas medijiem un iegūto naudu sadalīja vairākām labdarības organizācijām.

    Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
    Uz augšu