«Playboy» impērijas vadītājs Hefners apprecējies 86 gadu vecumā (33)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Žurnāla «Playboy» dibinātājs Hjū Hefners 86 gadu vecumā ir apprecējies trešoreiz, un par viņa sievu kļuvusi 26 gadus vecā Kristala Harisa, kas ir bijusī «Playboy» Mēneša rotaļu biedrene (Playmate of the Month).

Hefners un Harisa salaulājās Vecgada vakarā Hefnera privātmājā «Playboy Mansion» Losandželosā. Jaunais pāris par to paziņoja savos «Twitter» kontos @hughhefner un @crystalhefner, kā arī tur ievietoja savas kāzu fotogrāfijas.

«Laimīgu Jauno gadu no Hjū Hefnera kunga un kundzes!» Hefners novēlēja savā paziņojumā, kuram pievienotā fotogrāfijā viņš redzams purpurkrāsas pidžamā un ar kapteiņa cepuri, bet blondīne Harisa - kāzu kleitā.

Harisas «Twitter» kontā ievietotā fotogrāfijā ir parādīta laulību ceremonija, kas notika zem arkas, kura izveidota no sarkaniem, sārtiem, purpura un baltiem ziediem.

«Šodien ir diena, kad esmu kļūstu par Hjū Hefnera kundzi. Es jūtos ļoti priecīga, laimīga un aplaimota,» rakstīja Harisa neilgi pirms salaulāšanās.

Hefners un Harisa plānoja salaulāties jau 2011.gada jūnija vidū, bet kāzas izjuka, jo dažas dienas pirms tam Harisa viņu pameta.

Kristala Harisa bija redzama uz «Playboy» 2011.gada jūlija numura vāka, kur viņa jau bija nosaukta par Kristalu Hefneri. Žurnāls tika iespiests, kad vēl nebija zināms par viņas un Hefnera kāzu izjukšanu, bet Hefners paspēja izplatīt uzlīmes ar uzrakstu «Aizbēgusī līgava» piestiprināšanai pie viņas attēla.

Hefners 2010.gada Ziemassvētku vakarā saderinājās ar Harisu, ar kuru bija iepazinies 2008.gadā Helovīna ballītē, un par saderināšanos paziņoja tīklā «Twitter». Harisa 2009.gada decembrī bija izpelnījusies «Playboy» Mēneša rotaļu biedrenes (Playmate of the Month) titulu.

Hefnera otrā laulība ar bijušo «Playmate» Kimberliju Konradu tika šķirta 2010.gadā pēc viņu ilgas dzīvošanas atsevišķi. Viņa pirmā laulība ar Mildredu Viljamsu tika šķirta 1959.gadā.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu