Al Bano sestdien Ledus pilī (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Lai arī janvāris, pēc vētrainās Jaungada sagaidīšanas tradicionāli ir koncertsezonas klusais laiks, šur tur atsevišķi pēcsvētku koncerti tomēr notiek. Viens no tiem – Latvijā iemīļotā Itālijas maestro Al Bano koncerts 5.janvārī Ledus pilī (Arēnā Rīga) solās būt īpašs nostalģijas pilns ceļojums zudušo mīlas balāžu atmiņās.

Mūsu pusē 69 gadus vecais neliela auguma itālis populārs kļuva astoņdesmito gadu vidū, kad dziedāja duetā ar daiļo sievu Rominu Paueri. Nu jau daudzus gadus viņi šķīrušies. Abus vieno vien atmiņas un kopīgi bērni. Ar vienu no tiem - meitu Rominu Karisu dziedātājs uzstāsies Rīgā, izpildot tādas sirdi plosošas estrādes meldijas kā «Felicita», «Sharazan», «Ci sarà» un citus hitus, kas padarīja dziedātāju slavenu visā bijušajā PSRS.

«Esmu tipisks itāliskā dziedāšanas stila bel canto italiano pārstāvis,» apgalvo Al Bano, kas 2011. gadā Rīgā atvēra pats savu vīna bāru «Felicita» (tulkojumā no itāļu valodas – laime). Noteikti arī šogad tiks apvienots patīkamais ar lietderīgo – koncerts un bizness.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu