Čūskas gadā nedrīkst rīkoties impulsīvi (8)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Līdz nākamajam Melnās (ūdens) Čūskas gadam ir atlicis pavisam maz. Lai uzzinātu, kāds tas būs, cilvēki cītīgi pēta astrologu veidotos horoskopus. Sertificētā astroloģe Līga Zavadska, ielūkojoties zvaigžņu kartēs, stāsta, ka Čūska ir gudrības simbols, tāpēc cilvēkiem 2013.gadā būs jāspēj būt gudriem gan sirdī un dvēselē, gan ar prātu.

«Aizejošais Melnā (ūdens) Pūķa gads kopumā ir bijis nemierīgs visā pasaulē. Šis nemiers turpināsies arī Čūskas gadā. Zvaigžņu stāvoklis ir saspringts, tāpēc nekā mierīgāka nebūs. Nākamais gads cilvēkiem liks būt piesardzīgiem, jo arī pret čūsku ir jāizturas piesardzīgi.

Ja viņai tuvosies strauji, čūska šņāks vai pat iekodīs.

Čūska ir tieša, tāpēc cilvēkiem vajadzēs rūpīgi apdomāt katru rīcību, nevis rīkoties impulsīvi pēc principa: patīk vai nepatīk. Labāk septiņreiz nomērīt un tad vienreiz nogriezt,» saka astroloģe. Viņa norāda, ka Čūska ir saistīta ar ūdeni, kas nosedz ļoti daudz, tāpēc nekad nav iespējas apzināt, kāda konkrētā situācija ir patiesībā.

Situācijas būs dažādas

Zavadska izpētījusi, ka nākamais gads būs veiksmīgs dažādu jaunu projektu sākšanai gan cilvēka personiskajā dzīvē, gan darbā. Īpaši atklāsies tas, ko nebūsim paspējuši paveikt iepriekš. «Novērosim dažādas situācijas. Viens sāks kaut ko jaunu, otrs konstatēs, ka visam beigas. Tas būs ļoti individuāli. Te arī atklāsies manis iepriekš teiktais, ka cilvēkiem būs jābūt gudriem. Tikai jāpatur prātā, ka gudrība ne vienmēr nozīmē bagātību,» saka astroloģe. Viņa 2013.gadā cilvēkiem iesaka visam pieiet ar pietāti.

«Ja neaizskarsiet citus, arī viņi jūs neaiztiks,» piebilst zvaigžņu kartes pētniece.

Katastrofas turpināsies

Paredzams, ka atkal būs daudz dažādu dabas katastrofu, kas, iespējams, Latviju tieši neskars, jo mūsu valsts tiek uzskatīta par dievzemīti. Būs notikumi, kas saistīsies gan ar ūdeni, kas nav prognozējams, gan ar uguni. «Vislielākais mīnuss ir tas, ka šajās kataklizmās parasti ir daudz upuru. Tā būs arī 2013.gadā,» brīdina Zavadska.

Modē būs sarkanie toņi

Šīs gadu mijas svētku galdam astroloģe iesaka

izraudzīties saldus dzērienus.

Tā kā čūska ir visēdāja, tad galdā var celt itin visu, ko vien sirds vēlas.

Aizejošais ir Melnā Pūķa gads, tāpēc šogad arī cilvēki apģērbos ļoti daudz izmantoja melnos toņus.

Čūskas gadam atbildīs viss, kas ir spīdīgs, kā arī smaragdzaļš.

Modē būs arī sarkanie toņi, ko var papildināt ar melnajiem, jo būtībā čūska astroloģijā pārstāv uguns stihiju. Piemērotas būs spožas caurspīdīgas rotas. «Cilvēki paši intuitīvi jūt, kādus krāsu toņus un rotas izvēlēties,» piebilst L.Zavadska. Astroloģe uzskata: lai uzzinātu, kas jaunajā gadā gaida katru konkrētu cilvēku, ir būtiski pašam izveidot savu astroloģisko karti. Līdzīgi uzskata arī astroloģe Ausma Kalinka. Viņa no 2013.gada raksturošanas atturas, tikai piebilst, ka tas būs normāls gads.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu