Ceļvedis tiem, kuri gadumiju sagaidīs pie TV (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šis pārskats domāts tiem, kuri gadu miju sagaidīs mājās un labprāt vēros televīzijas programmu. Apkopojam interesantāko no jau iepriekš publicētajām TV programmām.

LNT

31.12.

18:00 Polārais ekspresis/Fantāzijas piedzīvojumu filma ģimenei

Arī tu vairs neesi pārliecināts, ka Santaklauss vispār eksistē? Šajos Ziemassvētkos tevi gaida neparasts, elpu aizraujošs ceļojums! Brīnumainā vilcienā uz pašu Ziemeļpolu – Santaklausa mājvietu! Un tur tu saņemsi dāvanu, kāda tiek tikai tiem, kas tic īstam brīnumam!

Polārais ekspresis
Polārais ekspresis Foto: publicitātes

20:00 LNT Ziņu 2012. gada Vecgada speciālizlaidumā LNT žurnālistu komanda atskatīsies gan uz piedzīvoto Latvijas politikā, ekonomikā, kultūrā, sportā, gan ārvalstīs notikušo, kā arī apkopos iedzīvotāju vērtējumu par šogad piedzīvoto – kas skatītāju ieskatā bijis šogad lielākais pārsteigums, lielākā nejēdzība, aizkustinošākais notikums un kurš būtu pelnījis gada cilvēka titulu.

21:20 Iespēja tiešraidē sekot līdzi norisēm 11.novembra krastmalā, kur uzstāsies grupas Dzelzs vilks, Pulsa efekts, labākie dīdžeji un Ziemassvētku orķestris. Tiešraidi vadīs LNT raidījuma 900 sekundes vadītāja K.Garklāva un LNT projekta Dziedošo ģimeņu vadītājs J.Auzāns. Sagaidot 2013. gadu, kopīgi tiks dziedāta Latvijas valsts himna.

Likteņa ironija
Likteņa ironija Foto: publicitātes

1.janvāris

11:10 Likteņa ironija jeb vieglu garu

LTV1

31.12.

13.40 VELLA KALPI/Renovētā versija!

Pagājušā gadsimta 70. gadu sākumā uzņemtā muzikālā piedzīvojumu komēdija «Vella kalpi» tiek uzskatīta par pirmo kostīmfilmu latviešu kinematogrāfā. Tās sižeta pamatā - viduslaiku Rīgai veltītie Rutku Tēva (Arveda Mihelsona) vēsturiskie romāni. Trīs braši latviešu puiši - Andris, Pēteris un Ērmanis - taisnības, draudzības un mīlestības vārdā veic pilnīgi neiedomājamus, pārdrošus varoņdarbus.

Vella kalpi
Vella kalpi Foto: publicitātes

15.10 Grupas «Labvēlīgais Tips» jubilejas koncerts

12.oktobrī «Arēnā Rīga» notika grupas «Labvēlīgais tips» koncerts, ar ko tika atklāta grupas jubilejas koncertsērija «Tikai 20». Koncertprogramma sagatavota ar īpašu rūpību, no vairāk nekā 150 dziesmām, kas glabājas ansambļa pūrā, atsijājot aptuveni 30, kuru vidū ir gan «Omnibuss» un «Alumīnija cūka», gan «Pīrādziņ, nāc ārā!» un virkne citu klausītāju iemīļotu dziesmu.

21.40 Lai dzīvojam, lai svinam!/Blaumaņa gadumijas mistērija

Karnevāla stilistikā risinātā gadu mijas balle - koncerts pārmet tiltu pusotram gadsimtam, ļaujot notikt citkārt neiespējamām lietām - satikties cilvēkiem, kuriem Laiks un Liktenis lēmis atšķirīgus ceļus, izvirpuļot cauri divām gadsimtu un vienai gadu tūkstošu mijai, novērot dažu labu skandalozu noziegumu un politisko sazvērestību, izdzīvot satriecošākos mīlas stāstus, izdziedāt skaistākās dziesmas un izdejot dejas... Ko izvēlas Rūdolfs Blaumanis?

Lai dzīvojam, lai svinam!/Blaumaņa gadumijas mistērija
Lai dzīvojam, lai svinam!/Blaumaņa gadumijas mistērija Foto: publicitātes

00.15 Zelta dziesmu nakts

LTV piedāvā vienuviet redzēt skaistākās un vispopulārākās, unikālas visaizkustinošākās latviešu dziesmas 40 gadu garumā. Mūzikas eksperti, režisori, mākslinieki un cilvēki, kas no mūzikas neko nesaprot, dziesmas sarindojuši zelta TOPā. Kura būs dziesma NR.1?

03.45 MELO M VECGADA BALLE

Čellu trio «Melo – M» aicina savus klausītājus un LTV skatītājus uz Vecgada balli. Iemesls svinēšanai ir gana nopietns – atraktīvie grupas «Melo-M» čellisti Kārlis Auzāns, Valters Pūce un Antons Trocjuks svin piecu gadu jubileju.

1. janvāris

Animācijas filmu programma:

06.15 Neparastie rīdzinieki

06.45 Abi gali balti, viducis zaļš

07.00 Burvju karuselis

10.15 Velniņi

15.35 Kā es braucu ziemeļmeitas lūkoties

Kā Lupatiņi šūpojās
Kā Lupatiņi šūpojās Foto: publicitātes

20.22 Kā Lupatiņi šūpojās

20.22 Kā Lupatiņi uzminēja

TV3

31. decembris

10.25 Emīla nedarbi

Kā nu tas gadās, kā ne, bet sešgadīgais Emīls vienmēr iekuļas ķezā. Viņa tēvs puiku gatavs pat iemainīt pret zemestrīci, lai tikai mājās kādu brīdi būtu miers. Taču Emīls vienkārši ir pārāk labsirdīgs un viņam vienmēr galvā allaž rosās dažādas lieliskas domas, kas prasās īstenojamas. Turklāt Emīls ir gatavs palīdzēt arī citiem – māšelei Idai, kalponei Līnei, vecākiem ļaudīm, kurus citādi neviens neaizstāv.

19.00 TV3 ziņas: 2012.gada notikumi

TV3 Ziņas Vecgada vakarā atskatīsies uz 2012.gada nozīmīgākajiem notikumiem. Gada pēdējā dienā skatītāji, gatavojoties Jaungada svinībām, varēs atcerēties un izvērtēt piedzīvoto pasaules un Latvijas politikā, ekonomikā, sabiedrībā un citās jomās. Šajā gadā notika gan ASV un Krievijas prezidentu vēlēšanas, gan latvieši guva izcilus panākumus Olimpiskajās spēlēs Londonā, kā arī izskanēja ne viens vien Latvijas valsts prezidenta izteikums, kas guvis popularitāti.

20.00 Bez tabu Gada balvas pasniegšanas ceremonija

Raidījums Bez Tabu gadu mijā būs neierastā formā. Gada pēdējā dienā, 31.decembrī 20:00 īpašā ceremonijā tiks pasniegtas Bez Tabu Gada balvas godprātīgākajām un apzinīgākajām amatpersonām, kuras ar savu darbu un rīcību ir devušas neatsveramu ieguldījumu valsts attīstībā un izaugsmē. Daudzi teiktu, ka Latvijā tādu cilvēku nav, tomēr tā vis nav! Bez Tabu parādīs un apbalvos varoņus! Savukārt 1.janvārī Bez Tabu dosies vakariņās pie raidījuma korespondentiem. Viņi ir tie cilvēki, kuri paveic lielāko darbu, lai ik darbdienas vakaru būtu iespēja skatīties iemīļoto pārraidi un klausīties interesantos stāstus. Gads būs pagājis un iestājies jauns gads ar jauniem notikumiem, tāpēc 1. janvārī neformālā gaisotnē būs iespēja palūkoties uz gada labākajiem Bez Tabu sižetiem.

Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvas Zelta mirkļi
Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvas Zelta mirkļi Foto: AFP /LETA

21.00 Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas Zelta mirkļi

Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas pasniegšanas ceremonija ir pasākums ar vairāk nekā desmit gadu senām tradīcijām, kurā tiek godināti labākie Latvijas mūziķi. Gada balvas Zelta mirkļos jūs iepriecinās krāšņākie, interesantākie un emocionālākie priekšnesumi no 2002.–2011. gada koncertiem. «Prāta Vētra», «Tumsa», Raimonds Pauls un LMA simfoniskais orķestris diriģenta Normunda Šnē vadībā, «Putnu balle», Gustavo, «Astro'n'out», Intars Busulis, «Instrumenti», «Labvēlīgais tips», Mārtiņš Brauns un Niks Matvejevs, Vestards Šimkus, «Turaidas roze», Linda Leen, «Dzelzs Vilks», Lauris Reiniks, Aija Andrejeva, kā arī citi Latvijā populāri un izcili izpildītāji sagādās visiem skaistus un patiesi dzirkstošus muzikālus svētkus.

00.10 Ielūdz Baiba un Valters - dziedi, dejo, smejies

Lieliskais TV zvaigžņu pāris Baiba Sipeniece un Valters Krauze liks aizmirst ikdienas rūpes košā un atspirdzinoši bezrūpīgā svētku izklaides šovā «Ielūdz Baiba un Valters – dziedi, dejo, smejies!». Visu gadu lielākie hiti, efektīgākie numuri no dažādiem TV šoviem, dziesmas un dejas, joki, atrakcijas un Ziemassvētku ieskandināšana ģimenes un draugu lokā. Ilgi gaidītas atgriešanās, jauni dueti un draudzīgas muzikālas apvienības.

1. janvāris

11:05 Anastasija

Cara meita Anastasija bauda bezrūpīgu un greznu dzīvi Romanovu galmā līdz brīdim, kad ļaunais burvis Rasputins nolād viņas ģimeni un sākas revolūcija. Mazā Anastasija tiek izrauta no vecāsmātes rokām un pazūd revolūcijas haosā. Pēc desmit gadiem avantūrists Dimitrijs pierunā jaunu bāreni doties uz Parīzi pie vienīgajiem vēl dzīvajiem Romanoviem un uzdoties par hercogienes mazmeitu. Dimitrijs nenojauš, ka viņš tiešām ir atradis īsto Anastasiju, kura diemžēl pēc visa pārdzīvotā neko neatceras. Filma ieguvusi divas «Oskara» balvas nominācijas.

Foto: publicitātes

LTV7

11.10. Astoņkāja Paula dzīve (dokumentāla filma)

Astoņkājis, kurš 2010. gada Eiropas čempionātā futbolā nekļūdīgi paredzēja astoņu spēļu rezultātus pēc kārtas, vienā mirklī kļuva par slavenību. Vai viņš patiešām bija īsts 21. gadsimta orākuls vai tikai krāpnieks, to pateikt neviens neuzņemas. Pauls ir un paliek pasaulē visu laiku visvairāk mīlētais un izsmietais galvkājis... Šis ir dokumentāls un ar aizraujošu animāciju papildināts stāsts par slavenību kulta apogeju, zinātnes iespējām un vēlmi ticēt augstākiem spēkiem.

Foto: publicitātes

20.20 Es skrienu (Laura Reinika koncertprogramma)

2010. gads dziedātājam Laurim Reinikam pagājis vienā trakoti ātrā skrējienā. Septembrī, apkopojot klausītāju jau iemīļotas un jaunas dziesmas, Lauris izdeva albumu «Es skrienu» un devās pie saviem faniem Latvijā un arī ārpus tās. Tūkstošiem parakstītu autogrāfu, smaidošas fotogrāfijas kopā ar faniem un iespēja kopā ar Lauri uz skatuves dziedāt «Sirds sadeg neparasti» - lūk, tā ir īsta un abpusēja mīlestība! 2010. gada decembrī Laura Reinika skrējiens noslēdzās Rīgā ar šo sirsnīgo koncertu ar iemīļotām, jaunām un līdzi dziedamām dziesmām.

21.00 Viesības ar Tomu Džonsu (muzikāla programma)

«Viesības ar...» jeb «Audience with...» ir populārs britu muzikālo un izklaidējošo raidījumu formāts, kas skatītājiem pazīstams jau kopš 1980. gada. Tajā populāras kino, televīzijas un mūzikas zvaigznes uzstājas publikas priekšā, kurā aicinātas dažādu jomu slavenības. Lai radītu nepiespiestu gaisotni, vadītājs ar viesiem – gluži kā mīlīgās mājas viesībās – apmainās ar komentāriem, atbild uz jautājumiem un kopā uzstājas. Šoreiz savas muzikālās karjeras lielākos hitus (Kiss, Delilah, Green Green Grass of Home, What’s New Pussycat u.c.) izpilda Velsas popmūzikas karalis Toms Džonss. Tas ir notikums, kas skatītājiem piedāvā visu, ko iemieso mūžam dzīvespriecīgais dziedātājs – labi pavadītu laiku un nenoliedzami labu izklaidi. Starp visiem tādas slavenības kā Miks Haknels (Simply Red) un Robijs Viljamss.

Foto: publicitātes

00.05 Viesības ar Laionelu Ričiju (muzikāla programma)

«Viesības ar...» jeb «Audience with...» ir populārs britu muzikālo un izklaidējošo raidījumu formāts, kas skatītājiem pazīstams jau kopš 1980. gada. Tajā populāras kino, televīzijas un mūzikas zvaigznes uzstājas publikas priekšā, kurā aicinātas dažādu jomu slavenības. Lai radītu nepiespiestu gaisotni, vadītājs ar viesiem – gluži kā mīlīgās mājas viesībās – apmainās ar komentāriem, atbild uz jautājumiem un kopā uzstājas. Šoreiz viesībās piedalās Laionels Ričijs un izpilda gan savas populārākās dziesmas, gan skaņdarbus no sava jaunākā albuma. Skatītājiem labi pavadīts laiks, izklaide un muzikāls baudījums ir garantēts.

1. janvāris

22:05 Džastina Bībera koncerts Oslo (koncertfilma)

2012. gada vasaras sākumā pusaugu meiteņu apjūsmotais popmūzikas elks Džastins Bībers viesojās Norvēģijas galvaspilsētā. Kad tuvojās viņa fanu ilgi gaidītā diena, visā pilsētā bija jūtams, ka notiks kaut kas grandiozs. Parasti tik klusajā un ziemeļnieciski atturīgajā Oslo visu dienu valdīja burzma, satraukts pūlis un pat haoss... Džastins Bībers uzstājās uz operas jumta, un, lai noraudzītos šajā priekšnesumā, uz jaunā mūziķa koncertu bija ieradušies 25 000 klausītāju! Šajā koncertfilmā apkopoti fragmenti no Džastina Bībera uzstāšanās, kurā viņš dziedāja savas zināmākās dziesmas, kā arī iekļauta intervija ar pašu popmūzikas fenomenu. Ar mūziķi sarunājās Fredriks Skavlans – Skandināvijā un Lielbritānijā pazīstams sarunu šovu vadītājs, kam bijis tas gods intervēt daudzas slavenības no visas pasaules. Izrādās, ka Džastins Bībers ir ne tikai daudzu meiteņu apjūsmots popmūzikas izpildītājs, bet arī pavisam vienkāršs pusaudzis!

TV6

31. decembris

20:30 Jackass speciālizlaidums – rallijs «Gumball 3000» (ASV dokumentāla komēdija, 2005. g.)

«Gumball 3000» ir starptautisks rallijs, kuru 1999.gadā dibinājis Maksimilians Kūpers. Tas notiek uz publiski pieejamiem ceļiem 3000 jūdžu garumā. Maršruts katru gadu mainās. Atļauts braukt ar jebkādu auto. Tomēr šīs sacensības nebūt nav sports – tā ir izrādīšanās vistrakākajos autiņos, ballītes un slavenību piedalīšanās. Īstā vieta, kur startēt Jackass!

Vairākos kanālos:

23:50 Latvijas Republikas Ministru prezidenta Valda Dombrovska Jaungada uzruna;

23:55 Latvijas Valsts prezidenta Andra Bērziņa apsveikums Jaunajā gadā;

00:00 Svētku uguņošana.

Laimīgu Jauno 2013. gadu!


Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu