Krogā «Aptieka» pasniegs «Aptiekas Gada balvu 2012» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

29.decembrī, Vecrīgas krogā «Aptieka» pirmo reizi norisināsies pasākums «Aptiekas Gada balva», kas iecerēts kā pateicība kroga pastāvīgajiem apmeklētājiem un mūziķiem, kuri gada laikā šajā izklaides vietā uzstājušies, informē kroga pārstāve Ildze Mizone.

Vērtēti tiks 2012.gadā notikušie koncerti «Aptiekā», šogad izdotie albumi un mūzikas video, kā arī dīdžeju uzstāšanās.

Pasākumam «Aptiekas Gada balva» radītas tādas nominācijas kā «Labākais DJ», «Labākā smagā grupa», «Labākā ne tik smagā grupa», «Labākais «Aptiekas» koncerts», «Labākais video klips» un «Gaidītākais albums». Netiks aizmirsts arī par tradicionālajām svētdienas brokastīm nominācijā «Garšīgākā vafele», par krogiem un bāriem, kas mums ir izpalīdzējuši - «Draudzīgākā iestāde», tāpat arī par puišiem, kuri palīdz bāra meitenēm nomainīt alus mucas - te tiks pasniegta nominācija ««Aptiekas» Lāčplēsis».

Apmeklētāji un mūziķi saņems balvas arī tādās nominācijās kā «Gada sauklis», «Vislabākais nelegālais strādnieks», «Retākais pastāvīgais» un «Grupa ar visbiežāk neapmaksātajiem rēķiniem».

Pēc oficiālās daļas sagaidāma arī ballīte nakts garumā ar dīdžeju Artūru Medni.

««Aptieka» jau no pašiem pirmsākumiem ir bijusi vieta, kas cieši saistīta ar mūziku. Laika gaitā jau par tradīciju kļuvusi kopīgā «Latvijas Mūzikas gada balvas» skatīšanās kroga pagrabstāvā, tāpēc radās ideja, ka arī «Aptiekas» apmeklētāji un mūziķi ir pelnījuši pateicību un apbalvojumus,» pauž Mizone.

««Aptiekas» Gada balvas 2012» pasniegšana sāksies plkst.20.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu