Vecgada un jaunā gada programma TV3 (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gadu mijā svētku sajūtu rosinās filma «Likteņa ironija». Savukārt Bez Tabu pasniegs «Gada balvas» Latvijas godprātīgākajām un apzinīgākajām amatpersonām. Vecgada vakarā TV3 skatītājus izklaidēs «Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvas» Zelta mirkļi, kurā būs apvienoti spilgtākie mūziķu priekšnesumi no aizvadīto gadu ceremonijām. 2013.gada pirmajā dienā skatītājiem tiks dāvātas trīs televīzijas pirmizrādes.

Foto: TV3

Nekā personīga 30.decembrī 19:00.

TV3 Ziņas Vecgada vakarā atskatīsies uz 2012.gada nozīmīgākajiem notikumiem. Gada pēdējā dienā skatītāji, gatavojoties Jaungada svinībām, varēs atcerēties un izvērtēt piedzīvoto pasaules un Latvijas politikā, ekonomikā, sabiedrībā un citās jomās. Šajā gadā notika gan ASV un Krievijas prezidentu vēlēšanas, gan latvieši guva izcilus panākumus Olimpiskajās spēlēs Londonā, kā arī izskanēja ne viens vien Latvijas valsts prezidenta izteikums, kas guvis popularitāti.

TV3 Ziņas 31.decembra vakarā 19:00.

Bez Tabu Gada balva

Raidījums Bez Tabu gadu mijā būs neierastā formā. Gada pēdējā dienā, 31.decembrī, 20:00 īpašā ceremonijā tiks pasniegtas Bez Tabu Gada balvas godprātīgākajām un apzinīgākajām amatpersonām, kuras ar savu darbu un rīcību ir devušas neatsveramu ieguldījumu valsts attīstībā un izaugsmē. Daudzi teiktu, ka Latvijā tādu cilvēku nav, tomēr tā vis nav! Bez Tabu parādīs un apbalvos varoņus! Savukārt 1.janvārī Bez Tabu dosies vakariņās pie raidījuma korespondentiem. Viņi ir tie cilvēki, kuri paveic lielāko darbu, lai ik darbdienas vakaru būtu iespēja skatīties iemīļoto pārraidi un klausīties interesantos stāstus. Gads būs pagājis un iestājies jauns gads ar jauniem notikumiem, tāpēc

1. janvārī neformālā gaisotnē būs iespēja palūkoties uz gada labākajiem Bez Tabu sižetiem.

Krāšņs un spilgts koncerts

Kā gan iedomājama Vecgada aizvadīšana bez ikgadējās tradīcijas - liriskās komēdijas Likteņa ironija?! 31.decembrī 15:10 TV3 skatītāji varēs ļauties stāstam par Jevgeņiju, kurš pamatīgi sasvinējies un iesēdies citā lidmašīnā, nonākot svešā pilsētā, bet savā dzīvoklī!

Pašā Vecgada izskaņā 21:00 pie skatītājiem nonāks Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvas Zelta mirkļu koncerts, kurā būs apkopoti spilgtākie mūziķu priekšnesumi. Lielākā daļa no tiem ir izskanējuši kā pirmatskaņojumi Mūzikas ierakstu Gada Balvas pasniegšanas ceremonijās un vēlāk kļuvuši par hitiem. «Izvēloties Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvas Zelta mirkļu programmu, vēlējāmies parādīt plašo mākslinieku spektru, kuri uzstājušies ceremonijā Gada Balva un ne reizi vien saņēmuši tajā balvas. Gada balvas skatuve ir bijis lielisks atspēriens daudziem jauniem māksliniekiem un projektiem. Piemēram, Gada balvā 2008 visus pārsteidza grupa Instrumenti, kura nākamajā gadā ieguva Labākā debitanta titulu. Bez tam Gada balva ir arī koncerts, kurā notiek netradicionāli priekšnesumi – apvienojas mākslinieki, kuri ikdienā nav mūzikas jomā saistīti, piemēram, Musiqq un PeR, Gustavo, R-Viss un DJ Monstrs, Intars Busulis un čellu trio Melo–M, vai Aisha, Olga Rajecka un Lielvārdes Violetais koris, kā arī Lauris Reiniks, Aija Andrejeva un viešņas no Lietuvas un Igaunijas ir snieguši kopīgus priekšnesumus,» saka Gada balvas producente Elita Mīlgrāve.

«Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas» Zelta mirkļi 31.decembrī 21:00.

Foto: publicitātes

Jaunajā gadā trīs pirmizrādes

1.janvāra rītā 9:30 TV3 mazajiem skatītājiem dāvina televīzijas pirmizrādi – modes, draudzības un jautrības pilnu pasaku Bārbija: Pasaka par modi! Bārbija kopā ar savu suņuku Sīkvinu dodas pie tantes uz modes namu Parīzē. Tomēr, skaistulei par pārsteigumu, modes namu gaida slēgšana. Negaidīti Bārbija sastop trīs zaigojošas un maģiskas būtnes, kurām piemīt burvju spējas. Bārbijai rodas lieliska ideja, kā glābt tantes modes namu. Iedvesmojot kautrīgo dizaineri Alisi, viņas kopā rada satriecošu modes šovu.

Savukārt 16:00 par skolas dzīvi un popularitāti būs drāma Komandas gars, kas arī būs televīzijas pirmizrāde. Lai gan raksturs Emberai nav no jaukākajiem, skolā viņa bauda slavu un nepārtrauktu uzmanību. Tomēr reiz skolas ballē Embera pieskaras elektrizētam kronim un iet bojā. Tagad, lai glābtu dvēseli un nokļūtu debesīs, viņai jālabo savas pagātnes kļūdas – visnepopulārākā meitene jāpārveido par skolas balles karalieni vienas nedēļas laikā. Protams, tas nebūs vienkārši!

Vakarpusē 20:15 tiks piedāvāta vēl viena pirmizrāde, aizraujoša filma Zorro leģenda. Ir pagājis kāds laiks, kopš Zorro paveica savus lielākos varoņdarbus. Vairākus gadus viņš pavadījis salīdzinoši mierīgi kopā ar savu ģimeni – dēlu un skaisto sievu Elēnu. Tomēr tagad Zorro laiks atgriezties, jo savus ļaunos plānus sāk realizēt vietējie tirāni. Tā kā Elēna negrasās samierināties ar to, ka vīram jau atkal jāvalkā Zorro maska, lai mestos cīņās, viņa mīļoto pamet un sāk satikties ar franču skaistuli Armandu. Taču tad Zorro uzzina, ka Armandam ir kāds noslēpums.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu