Berluskoni bijušajai sievai maksās trīs miljonus eiro mēnesī (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itālijas bijušais premjerministrs Silvio Berluskoni un viņa otrās sievas Veronikas Lario šķiršanās vienošanās paredz, ka Berluskoni savai bijušajai sievai maksās trīs miljonus eiro (2,1 miljonu latu) lielu uzturnaudu mēnesī, bet saglabās kopīgos īpašumus, piektdien vēstīja laikraksts «Corriere della Sera».

Laikraksts ziņoja, ka šķiršanās vienošanās dokumenti Milānas tiesā tika iesniegti Ziemassvētku dienā.

2008.gadā, kad pirmo reizi izskanēja informācija par Berluskoni attiecībām ar nepilngadīgu prostitūtu, viņu pameta otrā sieva Lario. 2009.gadā viņa paziņoja, ka šķirsies no mediju magnāta un miljardiera Berluskoni. Kā šķiršanās iemeslu viņa minēja vīra kaislību uz jaunākām sievietēm un piedalīšanos neapolietes Noemi Leticijas 18.dzimšanas dienas svinībās.

Berluskoni un Lario iepazinās 1980.gadā Milānas teātra ģērbtuvē, kur Berluskoni noskatījās izrādi ar Lario piedalīšanos. Viņi apprecējās 1990.gadā, un viņiem ir trīs kopīgi bērni, kas tagad jau ir pieauguši. Berluskoni ir vēl divi bērni no pirmās laulības.

Decembra vidū 76 gadus vecais Berluskoni paziņoja, ka ir saderinājies ar Frančesku Paskali, kas ir par viņu 49 gadus jaunāka.

Pēdējā laikā Berluskoni ir paudis vēlmi atgriezties politikā un februārī gaidāmajās parlamenta vēlēšanas plāno būt premjera amata kandidāts no savas partijas «Brīvības tauta».

Berluskoni jau kopš savas politiskās karjeras sākuma pagājušā gadsimta 90.gados ir iesaistīts dažādās tiesvedībās par nodokļu krāpšanos un dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu, kā arī citiem noziegumiem, tomēr tikai šogad viņam tika piespriests cietumsods, lai gan paredzams, ka tas nestāsies spēkā. Pērn novembrī Berluskoni atkāpās no amata.

Tāpat Berluskoni ir stājies tiesas priekšā apsūdzībās par seksuālām attiecībām ar nepilngadīgu prostitūtu. Viņš gan noliedz, ka viņam bijušas jebkādas seksuālas attiecības ar Marokā dzimušo Karimu al Mahrugu, kas plašāk pazīstama ar skatuves vārdu Rūbija Rubakuori (no itāliešu valodas Rūbija ‒ Siržu lauzēja).

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu