«Dirty Deal Audio» gada noslēguma balle (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 28. decembrī, Kaņepes­ Kultūras Centrā (Rīgā, Skolas ielā 15) notiks «Dirty Deal Audio» gada noslēguma balle. Šis ir bijis pirmais pilnais Latvijas jaunās mūzikas izdevniecības «Dirty Deal Audio» darbības gads, tāpēc, tuvojoties gada beigām, «Dirty Deal Audio» rīko šā gada pēdējo - noslēguma pasākumu kā pateicību tiem, kuri ir atbalstījuši kolektīvu visa šā gada garumā.

2012. gadā «Dirty Deal Audio» paspārnē ir tikuši izdoti četri albumi (izlase «LV Beats», NiklāvZ «Slazds», Oriole «Pļavnieku Laika Mašīna» un «Dirty Deal Audio» veidotais «Satellites LV» remiksu albums «Pagrīdē»), bijusi minitūre kopā ar «Satellites LV», kā arī organizēti vairāki koncerti, no kuriem noteikti jāpiemin 8. jūnija pasākums Tabakas Fabrikā ar Débruit piedalīšanos un Baltijas bītbatla atlase ar DZA dalību, kā rezultātā Oriole un 181h pārstāvēja Latviju Lietuvā notiekošajās Baltijas bītu cīņās festivāla «Satta Outside 2012» ietvaros.

Gada noslēguma pasākuma ietvaros Kaņepes kultūras centrā uzstāsies un savu mūziku spēlēs gan «Dirty Deal Audio» kolektīva mūziķi NiklāvZ, Oriole, Kristaps Ritms, TV Maskava un Puk, gan arī viesi no Lietuvas un Francijas - Vaiper Despotin, YouWin un Miqi O.

dirtydealaudio.lv

Vaiper Despotin, YouWin un Miqi 0

Vaiper Despotin ir neatkarīgās lietuviešu bītmūzikas izdevniecības «Renegades of Bump» dibinātājs. Jau kopš savas muzikālās darbības pirmsākumiem Vaiper Despotin mērķis ir nemainīgs: mūzikai ir jāskan «svaigi», jābūt neparedzamai un pārsteidzošai, neatkarīgi no tā, vai pamatā būtu kāda vecāka skaņdarba motīvs, vai arī tā būtu pilnībā paškomponēta. «Dirty Deal Audio» ar Vaiperu saista sena pazīšanās – viņš ir viens no «Satta Outside» organizētājiem un Rīgu apciemos ne pirmo reizi.

Lietuviešu izdevniecības «Renegades Of Bump» izlase «Ritmo Kovos III»

Turpinot tradīciju, «Dirty Deal Audio» iepazīstinās klausītājus ar jauno talantu YouWin, kura skanējumu var raksturot kā nākotnes basmūziku lietuviešu gaumē. Mūziķis pārstāvēja Lietuvu Baltijas bītu cīņas festivālā «Satta Outside 2012», bet, ja negadījās būt klāt un dzirdēt, tad ir vērts meklēt rokā pavisam nesen iznākušo «Ritmo Kovos III» («Renegades Of Bump») izlasi, kurā ir atrodams arī YouWin.

Pirmo reizi Rīgā viesosies Miqi 0. no Francijas – ar bītmūziku un eksperimentiem elektroniskās un hiphopa mūzikas lauciņā aizrāvies jau kopš deviņdesmito gadu vidus, kā galveno instrumentu izmantojot MPC.

Miqi O. diskogrāfija

Pasākuma sākums plkst. 22. Ieeja Ls 4, ar skrejlapu Ls 3.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu