Vitniju Hjūstoni noslepkavoja narkodīleri? (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Leģendārā dziedātāja Vitnija Hjūstone mira šā gada februārī 48 gadu vecumā - traģiskais notikums nav aizmirsts. Privātdetektīvs Pols Haebls veicis izmeklēšanu, secinājis, ka notikušais nav dziedātājas vaina, bet gan apzināta slepkavība.

Intervijā ar izdevuma «The National Enquirer» žurnālistiem detektīvs Pols Haebls stāsta, ka viņam ir video ieraksts ar divu vīru veidoliem, kuri, visticamāk, ir Vitnijas Hjūstones slepkavas. Fotoattēli jau ir nodoti ASV Federālajam izmeklēšanas birojam (FIB).

«Man ir pierādījumi, ka Vitnija kļuva par ļoti ietekmīgu narkodīleru upuri,

kuri sūtīja izsūtamos puišus, lai izspiestu no Vitnijas milzīgu naudas summu, kuru viņa bija parādā par narkotikām,» vēstījis Pols Haebls. Pēc detektīva teiktā, Hjūstone bija nogurusi no nepārtrauktās vajāšanas ar prasību atdot parādu, aptuveni 1,5 miljonus dolāru. Slepkavības dienā Vitnija bija lietojusi kokaīnu, un liecinieks vēsta, ka Vitnija bijusi nogurusi no «visa tā sūda».

Saskaņā ar detektīva Haebla teikto 11. februāra vakarā divi vīri ieradās Vitnijas viesnīcas numuriņā, kad viņa tur atradās viena, un nogalināja dziedātāju: «Uz Vitnijas ķermeņa bija klasiski kaitējumi, kuri to pierāda. Viņa tos varēja iegūt, kad cīnījās par savu dzīvību.»

FIB nostāja un reakcija uz skandalozo detektīva paziņojumu vēl nav zināma.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu