Biedriņa «Warriors» komanda nenosargā uzvaru pret «Lakers» (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sāpīgu zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē sestdien piedzīvoja latviešu centra Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas «Warriors» komanda, kas ar 115:118 (27:31, 34:22, 26:21, 21:34, 7:10) savā laukumā pagarinājumā piekāpās Losandželosas «Lakers» vienībai.

Biedriņš, kurš iepriekšējās divās spēlēs katrā bija guvis pa diviem punktiem, šoreiz laukumā pavadīja divas minūtes un 25 sekundes, kuru laikā metienus pa grozu neveica un statistikā ne ar ko neizcēlās.

Ceturto ceturtdaļu «Warriors» sāka ar 13 punktu pārsvaru, tomēr ceturto ceturtdaļu «Lakers» sāka ar 21:8 izrāvienu, laužot spēles ritmu un vēlāk izcīnot uzvaru.

Potītes traumas dēļ «Warriors» komandai nevar palīdzēt pamatcentrs Endrjū Boguts. Tikmēr viņa vietā vienības sākumsastāvā centra spēlētāja pozīcijā dodas nigērietis Festuss Ezeli, kurš šoreiz 25 nospēlēto minūšu laikā guva divus punktus un izcīnīja astoņas bumbas zem groziem.

Šajā mačā pēc kājas traumas izārstēšanas «Lakers» rindās atgriezās pieredzējušais kanādiešu saspēles vadītājs Stīvs Nešs, kurš bija izlaidis iepriekšējās 24 spēles pēc kārtas. Viņš 41 nospēlētās minūtes laikā guva 12 punktus un veica deviņas rezultatīvas piespēles.

«Warriors» rindās rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Džerets Džeks, bet Deivids Lī iekrāja 20 punktus un 11 bumbas zem groziem. «Lakers» līderis Kobe Braients tikmēr tika pie 34 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām.

Jāizceļ, ka mača gaitā Braients veica 41 metienu no spēles, kas ir lielākais rādītājs šajā sezonā.

«Warriors» komanda aizvadīja ceturto spēli piecu dienu laikā.

Rietumu konferences kopvērtējumā «Warriors» ar 18 uzvarām 28 mačos joprojām ieņem stabilu piekto vietu, bet šosezon neveiksmīgi spēlējošie «Lakers» basketbolisti ar 13 panākumiem 27 spēlēs ir 11.pozīcījā šajā pašā konferencē.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu