Ups! Samoilovam uzradies līdzinieks - Matīss Karro (19)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

«Latvijas Gada balvas sportā 2012» apbalvošanas svinīgajā ceremonijā, kas norisinājās kinoteātrī «Splendid Palace», pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs bija patīkami pārsteigts, klātienē sastopot Latvijas labāko motobraucēju Matīsu Karro. Samoilovs atzina, ka nu vairs nav vienīgais sprogainu matu īpašnieks, jo tagad viņam uzradies konkurents – Matīss Karro.

Tradicionālajā sportistu apbalvošanas ceremonijā motobraucējs Matīss Karro saņēma apbalvojumu kā labākais sportists tehniskajos sporta veidos. Savukārt pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs, kurš šogad gan nebija izvirzīts nevienā nominācijā, svinīgo pasākumu vēroja no skatītāju rindām.

Latvijas labākais motobraucējs Matīss Karro uz "Latvijas gada balvu sportā 2012" ieradās ar pavadoni
Latvijas labākais motobraucējs Matīss Karro uz "Latvijas gada balvu sportā 2012" ieradās ar pavadoni Foto: Sejas.lv

Pēc ceremonijas, kad sportisti mielojās ar uzkodām un atspirdzinošiem dzērieniem, Aleksandrs aicināja dzīvesstila portālu «Sejas» novērtēt, cik pārsteidzoši viņam līdzīgs ir Matīss Karro. «Kad Matīss izgāja pēc balvas, Edgars Šneps, kas sēdēja man tuvumā, apvaicājās, vai gadījumā Karro nav mans bračka,» atklāj Samoilovs.

Abi sportisti tik tiešām vizuāli ir līdzīgi, ko paspilgtina abu sprogainie mati. Tiesa gan, Samoilovs ir augumā raženāks nekā Karro. «Iepriekš abi nebijām pazīstami. Nu tad šajā vakarā beidzot iepazināmies,» atzīst sportisti.

Savukārt Aleksandrs Samoilovs nu jau labu laiku pasākumus apmeklē kā brīvs vīrietis
Savukārt Aleksandrs Samoilovs nu jau labu laiku pasākumus apmeklē kā brīvs vīrietis Foto: Sejas.lv

Matīsam ir brūnas sprogas, bet Aleksandrs smej, ka viņam atšķirībā no Matīsa, kuram visu laiku ķivere galvā, jāuzturas vairāk saulē, tādēļ mati ir vairāk izbalējuši. Vaicājot, vai sportistiem sprogas ir dabiskas vai tomēr mākslīgi veidotas, abi atklāj, ka mati čirkojas dabiski.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu