Bruno Marss netiek galā ar Teilori Sviftu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Havaju salās dzimušais dziedātājs Bruno Marss (Bruno Mars) ar jauno studijas albumu «Unorthodox Jukebox» šonedēļ spiests samierināties ar otro vietu «Billboard 200» topā. Popkantrī zvaigzne Teilore Svifta, tuvojoties svētku laikam, atkal uzņēmusi apgriezienus, un viņas plate «Red» saglabājusi (jau piekto nedēļu) 1.vietu, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā «Red» pārdots 208 000 kopiju (+25%), liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Bruno Marsa albums pārdots 192 000 eksemplāru un ir numur 2.

Kanādiešu dziedātāja Maikla Bublē (Michael Bublé) Ziemassvētku albums «Christmas» arīdzan pakāpies no 5. uz 3. vietu (138 000). Nemainīgi 4. vietā boibends «One Direction» ar «Take Me Home».

Turpat arī vēl viens Ziemassvētku albums - britu rokmūzikas veterāna Roda Stjuarta (Rod Stewart) «Merry Christmas, Baby».

Repera «Game» jaunais veikums «Jesus Piece» debitē 6.vietā (86 000).

Šova «American Idol» uzvarētājs Filips Filipss (Phillip Phillips) ar «The World From the Side of the Moon» numur 7, bet Bleika Šeltona (Blake Shelton) «Cheers, It's Christmas» saglabā 8.vietu.

R&B dziedātāja Alīša Kīza (Alicia Keys) noslīdējusi uz 9.vietu, bet jaunais «Green Day» albums «Tre» tikai numur 13.

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 13%.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu