Ģederte un Kalnozols aicina uz svētkiem necirst mežā eglītes (96)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tirdzniecības parkā «Alfa» akciju «Ziemassvētku eglīti – Latvijas mežu nākotnei» ieskandināja šā pasākuma krustmāte - skaistumkopšanas institūta «Mary Cohr» īpašniece Marika Ģederte un krusttēvs, būvnieks Valdis Kalnozols. Vakara īpašā viešņa un pasākuma vadītāja bija aktrise Agnese Zeltiņa, kura uz akcijas atklāšanu ieradās taisnā ceļā no lidostas, jo atgriezās dzimtenē no Itālijas.

Akcijas «Ziemassvētku eglīti – Latvijas mežu nākotnei» ietvaros sabiedrībā pazīstami cilvēki publiski aicina Ziemassvētkos pušķot dzīvas eglītes – piemājas dārzos un podiņos. Ziemassvētku akcijas idejas autori ir fotogrāfs Kaspars Ūdris un Viesturs Deksnis. Akcijas krusttēvs Valdis Kalnozols un krustmāte Marika Ģederte mudina sabiedrību necirst eglītes un nepirkt cirstās, bet svinēt ziemas saulgriežus pie dzīvām eglītēm, kuras pavasarī, Zemes dienā, varētu iestādīt mežā, lai tās aug un bagātina Latvijas dabas resursus.

Nepilnas nedēļas laikā akcija jau ir izpelnījusies vairāku desmitu sabiedrībā pazīstamu cilvēku atbalstu, – tā, piemēram, svinēt svētkus ar dzīvām eglītēm aicina Latvijas Nacionālās operas direktors Andrejs Žagars, dziedātājs Roberts Gobziņš, grupas «Astro'n'out» soliste Māra Upmane-Holšteina, Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, operdziedātāja Inese Galante, radiodīdžejs Stass Florencevs, fotogrāfi Gatis Rozenfelds un Sergejs Kondrašins, mūziķi Raivo Stašāns un Lauris Amantovs, baleta pedagoģe Lita Beiris un daudzi citi.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (96)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu