Ko Ilze Jaunalksne vēlas Ziemassvētkos? (23)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

TV raidījuma «Nekā personīga» žurnāliste Ilze Jaunalksne sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» par svētku noskaņu teic, ka Ziemassvētku sajūtu rada sniegotais laiks: «Daba pati rada šo sajūtu.»

Ilze Jaunalksne svētkos izvēlas rotāt mājas ar dzīvu eglīti un jau decembra vidū teic, ka to sagādās, kad tuvosies Ziemassvētku vakars: «Tā, lai eglīte ir zaļa un skaista arī uz Jauno gadu.»

Ilze skaidro, ka visvairāk no Ziemassvētku vecīša vēlētos saņemt konkrētu sajūtu pāris stundas: «Sanāca būt, kā ik gadu, TV3 organizētā lieliskā pasākumā – «Latvijas Lepnumā». Tās ir vidēji četras stundas, kuras atraisa cilvēkos to labo, un es domāju, ka tad, ja Ziemassvētkos uz stundu vai divām ikviens, kurš tā vai citādi tā laikā gribētu domāt par to, kā apčakarēt otru vai kā nozagt otram, vai kā viņam būtu labāk uz cita rēķina, - man ļoti gribētos, lai dažas stundas Ziemassvētku vakarā visos cilvēkos varētu atvērties šī labā dimensija, tas būtu tuvu brīnumam. Man patiktu, ja tas tā notiktu.»

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu