Tēti dzied šūpuļdziesmas (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

15. decembrī mierīgā gaisotnē restorāna «3 pavāri» telpās tika atvērts šūpuļdziesmu albums bērniem, kurā miega dziesmas iedziedājuši deviņi tēvi - aktieri Andris Keišs un Jānis Vimba, pavārs Mārtiņš Sirmais, televīzijas raidījumu vadītājs Dīvs Reiznieks un mūziķi - Kaspars Tobis («Dzelzs vilks»), Jānis Jubalts, Māris Mihelsons («Prāta vētra»), Anrijs Grinbergs (Dabas koncertzāle) un Kārlis Kazāks.

Tēvi piedalījušies arī albuma vizuālajā noformēšanā, katrs ilustrējot paša iedziedāto dziesmu.

Foto: Publicitātes foto

«Tēti dzied šūpuļdziesmas» ieraksts ir radīts kā dāvana Latvijas bērnunamu bērniem un mazturīgajām ģimenēm. Kompaktdisku ar Māra Saukāna un Igora Skoka atbalstu izdod un dāvina «Pieraksti». Pie mazajiem klausītājiem Ziemassvētku dāvanas nonāk Latvijas Pasta laipni piedāvātajās kamanās.

No 20. decembra ikviens varēs iegādāties kompaktdisku Latvijas Pasta Ziemassvētku namiņā Doma laukumā, un lielākajās pasta nodaļās visā Latvijā.

Šūpuļdziesmu albumā ir dziesmas ar Kārļa Kazāka mūziku un vārdiem. Ieraksts ir tapis kopā ar mūziķi un producentu Gintu Solu, mājīgā pirtiņā Latvijas laukos. Albumā ir dzirdama arī Anetes Kozlovskas balss.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu