Seksīgākajam vīrietim pasaulē būs bērns (9)

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nākamgad pasaulē nāks par pasaules seksīgāko vīrieti atzītā aktiera Čeninga Tatuma un viņa sievas Džennas Devanas-Tatumas pirmdzimtais, apstiprināja pāra pārstāvis.

Kā jau ziņots, novembrī žurnāla «People» ikgadējā seksīgāko vīriešu topā Tatums ieguva pirmo vietu, apsteidzot aktierus Benu Afleku un Denzelu Vašingtonu, kā arī Bredliju Kūperu, kurš pie seksīgākā vīrieša titula tika pagājušogad.

Pāris iepazinās 2006.gadā filmas «Step Up» («Solis augšup») uzņemšanas laukumā, bet 2009.gadā apprecējās. Abi aktieri nesen bija redzami romantiskajā komēdijā «10 Years».

Čenings Tatums un viņa sieva Dženna Devana-Tatuma
Čenings Tatums un viņa sieva Dženna Devana-Tatuma Foto: AP/Scanpix

32 gadus vecais aktieris novembrī stāstīja, ka esot gatavs bērniem ar sievu Džennu Devanu-Tatumu. «Es esmu tam gatavs un domāju, ka viņa jūtas līdzīgi,» viņš teica. «[Domājot par bērniem,] pirmais skaitlis, kas man nāk prātā, ir trīs. Bet es tikai vēlos, lai mūsu pirmais bērns būtu vesels, un tad jau domāsim par pārējiem. Vīriešiem ir ļoti viegli pateikt, ka viņi vēlas kaut 15 bērnus, bet tādā gadījumā Dženna droši vien ieteiktu man meklēt citu sievu.»

    Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
    Uz augšu