Maikla Duglasa dēlu piekauj cietumā (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktiera Maikla Duglasa dēls šobrīd atrodas cietumā, kur izcieš sodu par narkotiku glabāšanu un izplatīšanu. Ieslodzījumā Kamerons guvis smagus ievainojumus – lauzti pirkstu un grunu kauli.

Kamerons Duglass tika apcietināts 2010. gadā, tolaik Kamerona psihoterapeits atklāja, ka pacients ir gatavs sadarboties ar varas iestādēm, liecinot pret meksikāņu narkodīleriem, imigrantiem. Kamerona soda termiņš tika samazināts no 10 uz 5 gadiem.

«Kamerons pastāstīja medicīniskajam dienestam, ka salauzis gurnu, spēlējot handbolu – tam ir ļoti grūti noticēt, jo tas gandrīz nav iespējams,» ziņo informācijas avots. Gurni ļoti lēni dzīst, tādēļ Kameronam tika ievietoti metāla stieņi un viņš šobrīd atrodas cietuma slimnīcā.

Par uzbrukumu Maikla Duglasa dēlam šobrīd neviens nav sodīts, tomēr tiek uzskatīts, ka ievainojumi nav iegūti netīšām, jo cietumniekiem nepatīk nodevēji, kuri sadarbojas ar varas iestādēm, lai samazinātu savu ieslodzījuma laiku.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu