«X Factor» uzvarētājs iekaro UKtop40 (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jaunais britu mūziķis Džeimss Arturs (James Arthur), kas aizpagājušajā svētdienā, 9. decembrī, tika kronēts par populārā TV šova «The X Factor» uzvarētāju, šonedēļ iekarojis Apvienotās Karalistes singlu top40 ar dziesmu «Impossible», ziņo «nme.com».

Nedēļas griezumā dziesma pārdota 490 000 eksemplāru, svētdien paziņoja Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company». Dziesma kļuvusi par visstraujāk pirkto dziesmu 2012.gadā, apsteidzot bijušās meiteņu popgrupas «The Girls Aloud» zvaigznes Šerilas Koulas (Cheryl Cole) singlu «Call My Name» par 152 000 kopiju.

2.vietā debitē grupas «The Black Eyed Peas» dalībnieka «will.i.am» un popmūzikas zvaigznes Britnijas Spīrsas (Britney Spears) kopdarbs «Scream & Shout». Havaju salās dzimušais dziedātājs Bruno Marss (Bruno Mars) ar «Locked Out Of Heaven» numur 3. 20 gadus vecā dziedātāja Gabriela Aplina (Gabrielle Aplin), kas pirms nedēļas ar popgrupas «Frankie Goes To Hollywood» dziesmas «Power Of Love» kaverversiju bija numur 1, šonedēļ noslīdējusi uz 4.vietu.

Albumu topā 1.vietā uzšāvies jau minētā Bruno Marsa jaunais albums «Unorthodox Jukebox».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu