Tretjaks: Šāda Krievijas izlase ir neuzvarama (36)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas Hokeja federācijas (KHF) prezidents Vladislavs Tretjaks pēc valstsvienības uzvaras Eirotūres otrajā posmā svētdien paziņoja, ka šī Krievijas izlase ir neuzvarama.

«Domāju, ka šādu Krievijas izlasi nevar uzvarēt neviens,» «Sport-Expres» citēts Tretjaks. «Protams, somi pie mūsu vārtiem izveidoja vairākus bīstamus momentus, taču, pat ja arī būtu ielaiduši, - beigu beigās Krievija vienalga svinētu panākumu. Uzvara savā turnīrā ir labākā Jaungada dāvana. Kā nekā vairāki miljoni vēroja šo turnīru.»

60 gadus vecais Tretjaks medijiem pauda pārliecību, ka šī Krievijas valstsvienība Soču olimpiskajās spēlēs var uzvarēt gan kanādiešus, gan amerikāņus.

«Nākamajos turnīros vairāk pārbaudīsim jaunos hokejistus. Savukārt pirms 2013.gada pasaules čempionāta, iespējams, savāksim vēl vienu šādu «zvaigžņu izlasi». Mums ir vēl vairāki ļoti labi spēlētāji, kas šajā turnīrā nepiedalījās,» skaidroja prezidents.

Kā zināms, «Pirmā kanāla» kausa izcīņā Krievijas izlase visās trijās turnīra spēlēs svinēja pārliecinošas uzvaras.

Turnīra kopvērtējumā Krievija izcīnīja uzvaru ar maksimāli iespējamajiem deviņiem punktiem, Zviedrija tika pie sešiem punktiem, Somija izcīnīja trīs punktus, bet čehi pie punktiem tā arī netika.

Šajā turnīrā spēlē divas komandas, ar kurām nākamā gada pasaules čempionātā tiksies Latvijas izlase - pašreizējā pasaules čempionvienība Krievija un Somija.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu