EKSKLUZĪVI. «Muse» ar «Instrumentiem» izklaidējas klubā «Piens» (37)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

13. decembrī «Arēnā Rīga» norisinājās britu grupas «Muse» koncerts, kuru apmeklēja vairāk nekā 10 tūkstoši cilvēku. Pēc koncerta grupa devās uz klubu «Piens», lai kopā ar pašmāju mākslinieku duetu «Instrumenti» nosvinētu veiksmīgo uzstāšanos.

Klubā «Piens» mūziķu trio - Metjū Belamijs (Matthew Bellamy), Kriss Volstenholms (Chris Wolstenholme) un Dominiks Hovards (Dominic Howard) – ieradās uzreiz pēc jaunā albuma «The 2nd Law» veicināšanas tūres koncerta «Arēnā Rīga».

«Mēs mīlam Latviju,» teic grupas bundzinieks Dominiks,

atbildot uz jautājumu, kā grupai patīk Latvija. Dominiks, malkodams rumu ar kolu, atklāj, ka iecienījis publiku Latvijā, jo cilvēki esot brīvi, atvērti un patīkami. Atgādinām, ka «Muse» Latvijā ir koncertējuši arī 2007. un 2010. gadā.

Grupas "Muse" bundzinieks Dominiks Hovards
Grupas "Muse" bundzinieks Dominiks Hovards Foto: Mārtiņš Otto


Pēc koncerta Dominiks jutās lieliski un iedvesmots, grupas koncerts izdevies un vienmēr esot patīkami baudīt Latvijas sabiedrību. Kopā ar «Muse» dalībniekiem koncerta veiksmīgo aizvadīšanu atzīmēja arī grupa «Instrumenti» – Jānis Šipkēvics un Reinis Sējāns.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu