Spied LIKE tūlīt un 23.59 uzzini, ka 800 lati ceļojumam ir tavi! (31)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šodien plkst.23.59 noslēgsies mūsu 800 Ls akcija. Rit pēdējās stundas, līdz tiks noteikts TVNET Facebook 800 latu ceļojuma akcijas uzvarētājs. TVNET dāvā iespēju tikt pie 800 Ls vērta ceļojuma vaučera, ar kuru var doties, kurp sirds vēlas! Piedalies, jo arī Tev vēl ir iespēja kļūt par uzvarētāju!

Kā jau minējām, apsteigt līderi nav grūti - vajag tikai piedalīties. Iepriekš līderos bija izvirzījies daudziem pazīstamais režisors, producents, fotogrāfs, kā arī blogeris Rolands Laķis. Uz jautājumu, ko viņš darīs, ja 12. decembrī izrādīsies, ka ir ieguvis 800 Ls ceļojuma kuponu, Rolands atbild, ka pagaidām nav plānojis un pat nesapņo, kamēr balva nav pārvērtusies realitātē.

Šobrīd vēl notiek sīva cīņa, kurš tad plūks uzvaras laurus un ziemas aukstumā dosies sildīties uz siltajām zemēm. Pirmo vietu no otrās vietas trešdienas priekšpusdienā šķir nieka 53 punkti. Arī Tu vēl vari būt tas laimīgais!

Vari laimēt arī Tu

Principā otro vietu no pirmās šķir daži punkti, un to pārspēt var gandrīz jebkurš, tā ka mēs ieteiktu mūsu līderiem uzmanīties.

Bet mēs vēlamies atgādināt, ka šajā akcijā var piedalīties ikviens, kuram ir sociālā tīkla Facebook profils.

Tev ir jāizdara tikai divas lietas:

1) jāsāk sekot tvnet.lv lapai un

2) jāaicina darīt to pašu savus draugus.

Saite uz akciju:

Foto: TVNET

Atgādinām, ka, sākoties gada aukstākajam laikam, TVNET nolēma pārsteigt lasītājus ar siltu dāvanu. TVNET dāvā iespēju tikt pie 800 Ls vērta ceļojuma vaučera, ar kuru var doties, kurp sirds vēlas! Parīze, Roma, Londona, Vidusjūras salas vai varbūt Ēģiptes piramīdas vai eksotiskā Taizeme?

Brauc, kur sirds kāro!

Par konkursa uzvarētāju tiks atzīts tas, kurš līdz 12.12.2012. savāks visvairāk punktu. Viņš dosies ceļojumā uz kādu Eiropas lielpilsētu vai siltajām zemēm.

Balva no «365 brīvdienām»

Ceļojumu nodrošina TVNET sadarbības partnere SIA «365 brīvdienas». Uzvarētājs saņem ceļojuma vaučeru 800 Ls vērtībā.

Iespējas uzvarēt lielas

Šī nav milzīga loterija ar miljoniem dalībnieku. Šis ir konkurss Tavu Facebook draugu lokā, tādēļ izredzes uzvarēt ir milzīgas!

Foto: TVNET
Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu