Morisejs medmāsas nāvē vaino karalisko ģimeni (35)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu rokzvaigzne Morisejs (Morrissey), kas ir plaši pazīstams kā britu karaliskās ģimenes kritiķis, medmāsas Žasintas Saldaņas (Jacintha Saldhana) nāvē vaino pašu karalisko ģimeni. Viņš uzskata, ka Hercogiene Ketrīna hospitalizēta bez jelkāda nopietna iemesla, ziņo ārvalstu prese.

«The Smiths» bijušais solists sniedzis interviju Jaunzēlandes «3 News» kanālam un vēlreiz apliecinājis savu nepatiku pret monarhiju.

Atgādinām, ka slimnīca Londonā, kur ar grūtniecības izraisītu nelabumu tika ievietota Lielbritānijas prinča Viljama sieva Ketrīna, trešdien atzina, ka kādas Austrālijas radiostacijas raidījuma vadītājiem izdevies izjokot slimnīcu un panākt, ka tā atklāj personīgas detaļas par Kembridžas hercogienes veselības stāvokli. Rezultātā izjokotā Indijā dzimusī divu bērnu māte - medmāsa izdarīja pašnāvību.

Morisejs uzskata, ka Austrālijas radiostacijas raidījuma vadītāji nav vainojami šajā traģēdijā.

«Neviens nevaino Keitu, kas, manuprāt, atradās slimnīcā pilnīgi bez jebkāda redzama iemesla,» komentējis Morisejs. «Viņa nejūtas vainīga par šīs sievietes nāvi. Viņa neko nekomentē. Tā augstprātība ir šokējoša. Kāpēc mēs to pieļaujam?»

Viņš apšaubīja hercogienes Ketrīnas patieso veselības stāvokli.

«Vai tā ir anoreksija vai grūtniecība? Mēs nezinām.

Karaliskā ģimene izdarīja milzīgu spiedienu uz šo nabaga sievieti, un prese par to klusē. Lielā mērā arī britu mediji vainojami šajā traģēdijā.»

Tiesa, Morisejam tomēr nav līdz galam taisnība. Karaliskā ģimene ir publiski izteikusi nožēlu un līdzjūtību par Žasintas Saldaņas nāvi. Arī ģimenes preses pārstāvis apgalvo, ka neviens no karaliskās ģimenes nav sūdzējies par informācijas noplūdi no slimnīcas.

Šī nav pirmā reize, kad Morisejs kritizē karalisko ģimeni. Pagājušogad viņš paziņoja, ka nebūs viens no tiem diviem miljardiem pasaules ļautiņu, kas skatīsies Velsas prinča Viljama un lēdijas Keitas Midltones kāzas. Viņš pauda uzskatu, ka britu monarhija ir pilna ar diedelniekiem. Viņš nespēj saprast laulību ceremonijas izraisīto histēriju.

Atgādinām, ka Morisejs uzstājās Rīgā 2009.gada jūlijā.

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu