Apskati «UgunsGrēka» varones seksīgās kājiņas (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Jau nofilmētas astotās sezonas noslēguma sērijas populārajam pašmāju seriālam «UgunsGrēks». Tādējādi seriālā iesaistītajiem aktieriem jau iestājušās Ziemassvētku brīvdienas jeb citi darba pienākumi. Piemēram, negantā seriāla varone Santa Ziemele jeb aktrise Jūlija Ļaha darbojas «Domino» teātra krievu un latviešu trupas izrādē «Trakās šķēres». Uz skatuves viņa atveido pikantu frizieri, kas skatītājiem atklāj savas pievilcīgās ķermeņa formas – slaidās un garās kājas.

Ja seriālā «UgunsGrēks» Jūlija Ļaha ir negantā Santa Ziemele, kura precējusies ar ietekmīgo un bagāto advokātu Ziemeli, tad izrādē «Trakās šķēres» latviešu un krievu versijā aktrise atveido frizieri, kurai izveidojies romāns ar turīgu bandītu, ko atveido «Domino» teātra ilggadējais aktieris Jānis Jarāns.

«Manai varonei un Jāņa atveidotajam personāžam un skatuves ir attiecības, bet mēs tās slēpjam un līdz ar to saglabājas intriga,» taisnojas aktrise, taču izrādē skaidri un gaiši redzams, ka abu starpā virmo jūtas, jo abi varoņi izrādes laikā pat sabučojas. Izrādē Jūlijas atveidotā varone tērpusies pikantos šortos un topiņā, kas atsedz aktrises seksīgās kājas un tvirto dekoltē.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Jūlija Ļaha un Jānis Jarāns atklāj, ka abi aktieri jau iepriekš saspēlējušies uz skatuves. Abi aktieri režisora Ivara Lūša (Jūlijas Ļahas dzīvesdraugs - red. piez.) vadībā iestudējuši Džona Faulza izrādi «Kolekcionārs». «Šajā izrādē jūs mūs redzēsiet pilnīgi citā, neierastā ampluā,» stāsta Jūlija, bet Jarāns, papildinot viņas teikto, atklāj: «Jarāns atkal taisa jokus; desmitajā minūtē jau iestājas kapa klusums un viss beidzas ar puņķiem un asarām. Mans atveidotais varonis ir īpatnējs tipiņš, kurš ir tauriņu kolekcionārs. Viņš ir no tiem īpatnējiem tipiņiem, par kuriem reālajā dzīvē mēs lasām ziņās vai redzam televīzijā, ka kaimiņš ir noracis tik daudz sieviešu un bērnus turējis pagrabā, bet patiesībā likās - tāds mierīgs un kluss cilvēks.»

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu