«Leģendārais piecinieks» atkārto panākumu Latvijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pārliecinošu pirmo vietu Latvijas kinoteātros saglabājusi animācijas filma «Leģendārais piecinieks» (Rise of the Guardians), bet arī tuvākajiem sekotājiem bijušas gana labas sekmes, ziņo «kinokino.lv».

«Leģendārais piecinieks» šoreiz savācis 7724 skatītājus, kas ir izcils rezultāts otrās nedēļas nogalei. Kopējais skatītāju skaits pirmajās desmit dienās jau gandrīz ir sasniedzis 20 tūkstošus. Samērā droši var prognozēt, ka šis darbs būs atrodams starp divdesmit skatītākajām filmām šogad.

«Leģendārais piecinieks»: Lieldienu zaķis, Zobu feja, Smilšuvīrs, Ziemassvētku vecītis un Džeks Lausks - tie ir pieci varoņi, kuri apvieno spēkus, lai nepieļautu, ka ļaunais Piķis nolaupa bērnu sapņus. Latviešu valodā filmu ieskaņojuši Andris Bērziņš, Edgars Kaufelds, Artis Robežnieks, Dita Lūriņa, Daniels Hāns, Vladimirs Lobiņš, Baiba Broka, Santa Didžus, Ģirts Alsters, Andris Freidenfelds un citi. Filma dublēta studijā «Rija».

Arī otro vietu nemainīgi ieņem komēdija no Krievijas «Džungļi». Pārdotas 3790 biļetes, bet kopējais skatītāju skaits jau pietuvojies 15 tūkstošiem. Visticamāk, tieši «Džungļi» kļūs par šā gada skatītāko Krievijas filmu Latvijā. Filmas vērienīgajā pirmizrādē Latvijā viesojās arī pats galvenās lomas atveidotājs Sergejs Svetlakovs. Šī filma ir krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Trešo vietu ieņem režisora Aigara Graubas jaunā spēlfilma «Sapņu komanda 1935». To noskatījušies 3360 cilvēki, bet kopējais skatītāju skaits jau šonedēļ stabili pārsniegs 30 tūkstošus.

Ceturtajā vietā ir «Rītausma. 2. daļa». Tā vien šķiet, ka tieši pēdējā daļa Latvijā kļūs par «Krēslas» sāgas visskatītāko filmu. Šoreiz 2163 skatītāji, bet kopskaits nu jau krietni pārsniedz 50 tūkstošus.

Un pirmo piecinieku noslēdz Džeimsa Bonda jaunākā lente «Operācija «Skyfall»» («Skyfall») (tātad viss pirmais piecinieks identiski sakrīt ar iepriekšējo nedēļas nogali) ar salīdzinoši nelielu ieņēmumu kritumu. Pārdotas 1954 biļetes, bet to kopskaits jau šonedēļ varētu pārsniegt 80 tūkstošus.

Foto: LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu