Šerila Koula iesūdz tiesā «The X Factor» Saimonu Kauelu (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēc britu dziedātājas Šerilas Koulas padzīšanas no talantu šova «The X Factor» amerikāņu versijas starp viņu un producentu Saimonu Kauelu radušās nesaskaņas.

Koula, kas agrāk dziedāja meiteņu grupā «Girls Aloud», maijā pēc filmēšanās vien divās sērijās tika atlaista no populārās pārraides, kur viņa bija žūrijas locekle.

Kā iemesls atlaišanai tika minēta amerikāņu skatītāju nespēja saprast viņas spēcīgo angļu akcentu.[[

Koulas vietā tika nolīgti divi citi žūrijas locekļi.

Taču nu dziedātāja iesniegusi pret Kauelu prasību Losandželosas Augstākajā tiesā. Viņa apgalvo, ka saskaņā ar noslēgto līgumu viņai pienākas samaksa par realitātes šova otro sezonu, kā arī dažādi citi ieguvumi. Koula vēlas, lai viņai tiktu atlīdzināti izdevumi par lidojumiem uz Losandželosu, miesassargiem, kā arī stilistiem.

Savukārt Kauela advokāti norāda, ka Koulai jau pārmaksāts, jo, neskatoties uz piedalīšanos tikai divās sērijās, viņa atalgota par pilnu sezonu.

Ārvalstu mediji iepriekš vēstījuši, ka Koulai piedāvāts atgriezties šovā, jo pēc viņas aiziešanas ievērojami kritušies tā reitingi.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu