Likvidē raidījumu «Krējums saldais», lai stiprinātu ziņas krieviski (64)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Mikroblogu vietnē «Twitter» LTV7 izklaides raidījuma «Krējums saldais» profilā publicēts ziņojums, kurā teikts, ka no janvāra raidījums vairs netiks raidīts LTV7 kanālā, jo tā finansējumu 2013. gadā novirzīšot, lai stiprinātu ziņas krievu valodā.

LTV pēdējos mēnešus skar vairākas būtiskas izmaiņas. No televīzijas nolēmis aiziet ziņu raidījuma «Panorāma» vadītājs Arnis Krauze, amatu pamet arī ģenerāldirektors Edgars Kots, par aiziešanu skaļi runā arī Ziņu dienesta vadītājs Dzintris Kolāts.

Arī saturiski LTV programma 2013. gadā piedzīvos vairākas saturiskas izmaiņas. Tiks likvidēts analītiskais raidījums «Jauna nedēļa» un arī izklaides žurnāls «Krējums saldais», lai novirzītu līdzekļus ziņām krievu valodā.

Šķiet, tuvojas pašvaldību vēlēšanas?

«Krējums...saldais»

«Krējums...saldais» ir 26 minūtes garš izklaidējoši informatīvs žurnāla tipa raidījums, kurā atpoguļotas aktuālās norises kultūrā - mūzikā, kino, teātrī, mākslā un literatūrā, šovbiznesā, modē un skaistumkopšanā, dzīvesstilā - dizainā, arhitektūrā, aktīvā un pasīvā brīvā laika pavadīšanā, sportā, ceļojumos, kolekcionēšanā un saviesīgajā dzīvē: ballītēs, klubos, izklaides vietās.

Komentāri (64)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu