Deputāts, kurš prot vislabāk taisīt ēst: Inese Lībiņa-Egnere (43)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Noslēgusies TV šova «Gandrīz ideālas vakariņas» raidījumu sērija, kurā piedalījās četri deputāti un ministre - Inese Lībiņa-Egnere, Ingrīda Circene, Dana Reizniece-Ozola, Valērijs Agešins un Imants Parādnieks. Ciemiņus uzņēma Valērijs Agešins un gatavoja ēdienu gadalaiku tēmā, savukārt par raidījuma uzvarētāju kļuva Inese Lībiņa-Egnere un savā īpašumā ieguva fotoaparātu.

Noslēguma raidījumā viesus uzņēma Valērijs Agešins savā Liepājas dzīvoklī, kurš atrodas ezera krastā. Lai gan Valērijs bieži virtuvē nedarbojas, viņš centās «pagatavot kaut ko pieklājīgu».

Uzkodā Agešins sarūpēja «Atmiņas par vasaru» (salāti ar bumbieriem un pistācijām) un mērci, ko pats dēvē par «Valērija maisījumu»,

savukārt pamatēdienu nodēvēja «Malace rudens dārzā» (Liepājas butes ar dārzeņiem) un desertu par «Ziemas nojausmu» (rupjmaizes rīvmaizes kārtojums).

Vakars tika sākts ar izklaidi Liepājas baznīcā, kur deputāti ieguva zināšanas par lielākajām ērģelēm Eiropā un paklausījās to skanējumu. Pēc tam kompānija devās uz deviņstāvu mājas jumtu, kur saksafona spēles pavadījumā malkoja konjaku un apskatīja Liepāju.

Pēc uzkodu izbaudīšanas Agešins ciemiņiem piedāvāja krāsu terapiju, ko pats nodēvēja par «ego pamasēšanu».
Foto: TV3

Pirms vakariņām Valērijs lūdza, lai viesi paņem līdzi pledus. Ciemiņi ilgi minēja, kam tie būs domāti. Atklājās, ka tos Agešins nogādās Liepājas suņu patversmē.

Nobaudījuši desertu, ciemiņi novērtēja Valēriju ar 37 punktiem. Augstākie vērtējumi bija trīs dāmām - 39 punkti. Lai izlemtu, kurai bija vislabākās vakariņas, Valērijs ar Imantu devās uz blakus istabu, kur izlēma, ka uzvarētāja ir Inese Lībiņa-Egnere.

Komentāri (43)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu