Grāvelis un Rešetins jaunā «dzelteno ziņu» šovā (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau no šodienas, 7.decembra plkst.20:20 ik piektdienas vakaru TV3 skatītāji tiks aicināti viesos pie slavenībām raidījumā «Tikai ar ielūgumiem». Šarmantie aktieri Gints Grāvelis un Intars Rešetins pozitīvi izklaidējošā manierē atklās ko vairāk par raidījuma «Tikai ar ielūgumiem» galvenajiem varoņiem. TV3 skatītāji kopā ar vadītājiem izklaidēsies, ielūkosies slavenību dzīvē un uzzinās, par ko viņi priecājas un par ko pārdzīvo. Un nepalaidiet garām raidījuma beigas, jo ikreiz kāda no slavenībām tiks pamatīgi izjokota.

Jaunais TV3 raidījums «Tikai ar ielūgumiem» turpmāk ik piektdienas vakaru ielūgs skatītājus pavadīt vakaru kopā ar slavenībām. «Mēs

paskatīsimies uz slavenību dzīvi no cita skatupunkta, nekā tas varbūt ir ierasts,

jo visu darīsim kopā ar viņiem. Un es esmu pārliecināta, ka liela veiksme ir abi vadītāji – Intars Rešetins un Gints Grāvelis nešaubīgi raidījumam piedos vieglumu un humoru!» tā par jauno raidījumu saka producente Sandija Miezīte.

Joki un spēles

Raidījums ielūkosies slavenību dzīvē un parādīs,

kādus restorānus un maltītes viņi iecienījuši, ar kādām automašīnām pārvietojas un, protams, kādām neprātībām ļaujas.

Tāpat raidījuma komanda viesosies slavenību īpašumos un ballītēs, iepazīs viņu attiecību stāstus, apskatīs vērtīgas kolekcijas un uzzinās, kādi jaunumi notikuši viņu dzīvē. Ik reizi skatītāji varēs turēt īkšķus par slavenībām, kuras piedalīsies «Iepirkšanās spēlē». Paskaidrojot - slavenība, kura doto uzdevumu izpildīs precīzāk, tiks pie vērtīgas un noderīgas dāvanas. Un noteikti sagaidiet raidījuma beigas, jo ik nedēļu kāda Latvijā labi pazīstama persona tiks pamatīgi izjokota. Interesanti, kura būs pirmā?!

Cilvēki uz ielas atskatās

Baudīt vakaru «Tikai ar ielūgumiem» ik piektdienu aicinās populārie un iemīļotie aktieri G.Grāvelis un I.Rešetins. Pēc vairākām atlases kārtām tieši viņi pierādīja, ka ir lieliski raidījuma vadītāji un labi pārzina slavenību dzīvi. Protams, abi paši ir starp tiem Latvijas sabiedrībā zināmajiem, kurus cilvēki uz ielas ievēro un uz viņiem atskatās. «Mēs vienmēr esam par pozitīvām emocijām, tāpēc darīsim visu, lai arī televīzijas skatītājiem piektdienas vakari būtu jautri un liktu smaidīt,» saka raidījuma vadītāji I.Rešetins un G.Grāvelis.

Skatieties jauno raidījumu «Tikai ar ielūgumiem» no 7.decembra ik piektdienu 20:20 TV3!

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu