Alīša Kīza numur 1 ASV (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

R&B dziedātāja Alīša Kīza (Alicia Keys) šonedēļ iekarojusi «The Billboard 200» pirmo pozīciju ar savu jaunāko studijas albumu «Girl On Fire», ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā jaunais albums pārdots 159 000 kopiju, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Alīšas Kīzas iepriekšējais albums «The Element of Freedom» iznāca 2009.gadā un debitēja 2.vietā ar 417 000 kopiju.

Amerikāņu popkantri zvaigznes Teilores Sviftas (Taylor Swift) jaunais albums «Red» numur 2.

Tuvojoties Ziemassvētkiem, arvien labākus panākumus topā uzrāda dažādi svētku albumi. Tā, lūk, britu rokmūzikas veterāns Rods Stjuarts (Rod Stewart) ar Ziemassvētku albumu «Merry Christmas, Baby» pakāpies no 6. uz 3. vietu. Šova «American Idol» uzvarētājs Skots Makrīrijs (Scott McReery) ar Ziemassvētku ierakstu «Christmas With Scotty McCreery» pakāpies no 21. uz 12. vietu. Arī kanādiešu dziedātāja Maikla Bublē (Michael Bublé) Ziemassvētku albums «Christmas» uzkāpis līdz 7. vietai. Turpat netālu arī amerikāņu popkantri grupas «Lady Antebellum» albums «On This Winter's Night» (kāpums no 19. līdz 8.) un Bleika Šeltona (Blake Shelton) «Cheers, It's Christmas».

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu