«Kaiser Chiefs» bundzinieks pamet grupu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: otto

Britu grupas «Kaiser Chiefs» bundzinieks Niks Hodžsons (Nick Hodgson) paziņojis par aiziešanu no grupas, vēsta mūzikas žurnāls NME. Par aiziešanu no grupas Hodžsons paziņojis savā tvitera kontā. «Es varu apstiprināt, ka pēc 15 izciliem gadiem es esmu pametis »Kaiser Chiefs«. Es dodos tālāk. Grupai es novēlu visu to labāko!» paziņoja Hodžsons, kurš ir arī grupas visu dziesmu līdzautors.

Atbildē uz bundzinieka paziņojumu grupas solists Rikijs Vilsons tviterī ierakstījis: «Durvis ir pievērtas ar krampīti un atslēga ir zem paklājiņa. X».

Arī basģitārists Saimons Rikss paudis laba vēlējumus Hordžsonam piezīmējot, ka «es varu ekskluzīvi apstiprināt, ka mēs arī turpmāk sadarbosimies pie alus glāzēm krogos».

«Kaiser Chiefs» ir dibināta 2003.gadā Anglijas ziemeļu pilsētā Līdsā. Grupas debijas albums «Employment» 2005.gadā ieguva trīs britu mūzikas balvas, tas tika nominēts Merkurija balvai kā labākais albums, bet singls «Oh My God» nokļuva Apvienotās Karalistes singlu topa sestajā vietā.

Otrais grupas albums «Yours Truly, Angry Mob», kas tika izdots 2007.gadā, sasniedza Apvienotās Karalistes albumu topa virsotni, un singls «Ruby» iekļuva topu pirmajās vietās visā pasaulē, bet 2008.gadā pēc trešā albuma «Off with Their Heads» izdošanas vērienīgas koncerttūres un dalības festivālos «Kaiser Chiefs» nolēma ieturēt pauzi savā radošajā darbībā, lai atpūstos un sakopotu spēkus jaunam cēlienam.

Pēc trīs gadu pārtraukuma «Kaiser Chiefs» 2011.gadā atgriezās aktīvajā koncertu dzīvē un izdeva ceturto studijas albumu «The Future Is Medieval». 2011.ada oktobrī grupa uzstājās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu