Akcijas «Eņģeļi pār Latviju» noslēguma koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

Labdarības akcijas «Eņģeļi pār Latviju» noslēgums strauji tuvojas un norisināsies Trešajā adventē, 16.decembrī, kad jau no 10:00 ikviens varēs iesaistīties dažādās aktivitātēs pie Latvijas Nacionālās operas. Savukārt vakara noslēgumā skatītājus tiešraidē priecēs koncerts – tā sākums paredzēts 21:05 kanālā LNT.

Gaidot sargeņģeļus

Savus sargeņģeļus labdarības akcijas Eņģeļi pār Latviju ietvaros šogad gaida un uz palīdzību cer Jānis Reinis (7 gadi), Alise (9 gadi), Renāte (7 gadi), Jēkabs (2 gadi) un Veronika (12 gadi). Lai šie bērni dzīvotu, ir nepieciešami 30 285 lati. Akcijas rīkotāji cer, ka, tāpat kā iepriekšējos gadus, izdosies saziedot vairāk līdzekļu, lai palīdzētu arī citiem bērniem, kuri lūguši palīdzību.

Iesaistieties!

Ikviens tiek aicināts pievienoties eņģeļu labajiem darbiem 16.decembrī laukumā pie Latvijas Nacionālās operas. Jau no 10:00 rītā varēs lēkt rotaļās, dejot un dziedāt kopā ar šova OKartes skatuve dalībniekiem, sirsnīgā projekta Dziedošās ģimenes dalībniekiem Tihovsku ģimeni, grupu Musiqq, dziedātājiem Lieni Šomasi, Nikolaju Puzikovu un Aiju Andrejevu. Tāpat visas dienas garumā darbosies Ziedot.lv un jauniešu centra Saule labestības tirdziņi, kuros varēs iegādāties krūzītes, cimdiņus un citas rotas ar eņģeļu motīvu. Ikviens varēs ziedot mantas, apģērbu un apavus trūcīgajām Latvijas ģimenēm. Ikviens, kurš ziedos līdzekļus, kā pateicību pretim saņems piparkūku un īpašu eņģeļu nozīmīti, bet sasildīties pasākuma apmeklētājiem palīdzēs restorāna Kid gardās zupas.

Pasākums arī LNT tiešraidēs

Eņģeļu klātbūtni 16.decembrī ikviens varēs sajust arī savās mājās, jo kanālā LNT visas dienas garumā būs vērojamas tiešraides no Latvijas Nacionālās operas pasākumiem. Vakara noslēgumā kanālā LNT tiešraidē 21:05 varēs baudīt lielo labdarības akcijas Eņģeļi pār Latviju koncertu, kuru vadīs Guntars Gulbiņš un Katrīne Pasternaka. Tajā uzstāsies Latvijā iemīļoti mūziķi un mākslinieki – Ingus Ulmanis un Kristīne Zadovska, Artūrs Skrastiņš un Ieva Kerēvica, Lauris Reiniks, Swedbank koris, grupas Putnu balle, Dzelzs vilks, Lady’s Sweet un Retro Limited, jauniešu koris Maska diriģenta Jāņa Ozola vadībā, brāļi Petrauski un Rihards Zaļupe, kā arī aktrise Karīna Tatarinova.

Sazvanieties ar zvaigzni

16.decembra vakarā, kad norisināsies lielais labdarības akcijas Eņģeļi pār Latviju koncerts, studijā darbosies zvanu centrs. Ikvienam būs lieliska iespēja, zvanot uz tālruni 90006383 un ziedojot vienu latu, aprunāties ar Latvijā mīlētām un cienītām personībām. Ar ziedotājiem koncerta tiešraides laikā aprunāsies Jānis Streičs, Intars Busulis, Binnija Ārberga, Anatolijs Kreipāns, Vita Baļčunaite, Andis Neikšāns un citi.

Eņģeļu egles

Zināms, ka dažādās Latvijas pilsētās tiek organizēti labdarības akcijas Eņģeļi pār Latviju noskaņu pasākumi. Tajos darbojas radošās darbnīcas, kurās zīmē, līmē un veido eņģeļus, ar kuriem vēlāk tiks rotāta pilsētas egle. Atsaucība ir milzīga, un Eņģeļu egles top ļoti daudzās pilsētas visā Latvijā. Ik dienu tiek saņemta cilvēku atsaucība, un akcijas rīkotājos radusies sajūta, ka decembrī eņģeļi nolaidīsies pār visu Latviju un īpašās Eņģeļu egles iemirdzēsies visā Latvijā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu