Dohertijs joprojām cīnās ar narkotiku atkarību (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pīts Dohertijs devās uz Parīzi, lai atbrīvotos no narkotiku atkarības uz visiem laikiem, tomēr pat pēc četriem gadiem Pītam iecerētais nav izdevies.

Mūziķis Pīts Dohertijs uzskata, ka viņa uzturēšanās Parīzē parāda, ka viņš cenšas, jo tur esot sliktas kvalitātes narkotikas.

Intervijā ar «The Guardian» Pīts teic: «Uzturēšanās Parīzē parāda manus nodomus. Tas ir kā pateikt – es cenšos. Šeit ir ļoti grūti tikt pie pienācīgas devas.»

Pīts piebildis: «Man tagad ir jāsaņemas ģimenes, dēla un tēva dēļ. Man vairs nav 23, man ir 33 gadi.»

Tāpat Dohertijs atzīst, ka viņam patīk veselīgas dzīves kvalitātes: «Tas nemaz nav tik lieliski, ja esi visu laiku salietojies. Bauda, ko var iegūt no laba nakts miega, ir tik eksotiska – justies spēcīgam, spējīgam un tīram, nevis izsmeltam, impotentam un mēmam.»

Pītam Dohertijam ir septiņus gadus vecs dēls Estils no attiecībām ar Lizu Mūrišu, taču Dohertijs narkotiku lietošanas dēļ nesatiek bērnu. Tāpat Pītam ir arī vienu gadu veca meita Eislinga no modeles Lindijas Hingstones.

Nesen Pīts nāca klajā ar paziņojumu, ka bijis romantiskās attiecībās arī ar Eimiju Vainhausu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu