Latviešu izcelsmes dziedātājs vēlreiz iekaro UKTop40 (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu izcelsmes dziedātājs Olijs Mērss (Olly Murs) ar savu trešo studijas albumu «Right Place Right Time» iekarojis Apvienotās Karalistes albumu topa 1.vietu, ziņo ārzemju prese. Arī bijušā «X Factor» dalībnieka Mērsa singls «Troublemaker» šonedēļ ir numur 1. Tādējādi Mērss atkārto savu 2011. gada albuma «In Case You Didn't Know» panākumu.

Nedēļas griezumā Olijs Mērss pārdevis gandrīz 127 000 sava jaunā studijas darba eksemplāru, svētdien paziņoja Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

Jau vēstījām, ka Olija tēvs - Pīters jeb Pēteris Mērss (jeb Mūrs) ir latviešu izcelsmes. Olija vecvecāki no tēva puses 1920. un 30. gados bijuši slaveni cirka gaisa akrobāti Edvards un Kate, kas vēlāk pēc kara 1948.gadā emigrēja no Padomju Savienības uz Angliju.



Britu/īru puišu popgrupa «One Direction» ar «Take Me Home» šonedēļ otrajā vietā, savukārt pagājušās nedēļas līdere - Barbadosas zvaigzne Riana (Rihanna) ar «Unapologetic» numur 3.

uz 4.vietu pakāpies Maikla Bublē (Michael Bublé) Ziemassvētku albums «Christmas». Vietu zemāk britu rokmūzikas veterāns Rods Stjuarts (Rod Stewart) ar Ziemassvētku albumu «Merry Christmas Baby».

Pie top10 jaunumiem jāmin Nīla Daimonda (8) un meiteņu popgrupas «Girls Aloud» (9) izlases.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu