«Dziedošajās ģimenēs» kulaks uz acs un aiziet Laicānu ģimene (162)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT publicitātes foto

Līdz ar pirmās adventes pienākšanu, TV raidījumā «Dziedošās ģimenes» Lauris Reiniks atklāj šova pusfinālu. Tika noskaidroti šova finālisti - cīņu par uzvaru turpinās ģimenes. Savukārt, pie žūrijas galda atgriezies komponists Mārtiņš Brauns. Šova vadītājs Jānis Auzāns par Tihovsku priekšnesumu teic: «Kā kulaks uz acs.» Finālā neiekļūst Laicānu ģimene no Balviem.

Pēc Laura Reinika liriskās dziesmas izskanēšanas, uz skatuvi devās Baumaņu ģimene no Aizkraukles un izpildīja grupas «Prāta Vētra» basģitārista Ingara Viļuma dziesmu «Kūstot asarās». Žūrija Baumaņu priekšnesumu novērtēja ar 32 punktiem.

Otro priekšnesumu sniedza Tihovsku ģimene no Ludzas un saņēma 29 punktus.

Pēc Tihovskiem uzstājās Laicānu ģimene no Balviem, izpildot J. Kulakova un M. Melgalvja «Zaļā dziesma».

Laicānu priekšnesumu komponists Mārtiņš Brauns salīdzināja ar lauku ballīti, žūrijas kopvērtējums - 28 punkti.

Pēdējā uzstājās Pavlovsku ģimene no Rēzeknes un dziedāja Jāņa Lūsēna dziesmu «Mazu brīdi pirms», saņemot 31 punktu no žūrijas.

Otrajā raidījuma daļā ģimeņu uzstāšanās secība nemainījās. Otro reizi, uzstājoties 2. decembra svētdienā, Baumaņu ģimene izpildīja tautasdziesmu «Sasala jūriņa» un saņēma visaugstāko vērtējumu - 33 punktus.

Tihovsku ģimene no Ludzas dziedāja grupas «Labvēlīgais Tips» dziesmu «Kurš neko nedara» un saņēma 30 punktus. Auzāns teic, ka Laimas Tihovskas dziesmas nobeigums bija kā «kulaks uz acs».

Otrā dziesma, kuru izvēlējās Laicānu ģimene no Balviem, bija V. Vētras dziesma «Māmiņai». Žūrijas vērtējums - 28 punkti.

Ģimeņu uzstāšanās maratonu nobeidza Pavlovsku ģimene ar dziesmu «Es neesmu Džeina Fonda», saņemot 32 punktus no žūrijas.

Pirms ilgi gaidītā paziņojuma, kura ģimene ir izbalsota, ģimenes apvienojās kopīgai A. Grāvera un J. Baltauss dziesmai «Nāc».

Komentāri (162)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu