Christmas PopUp Store Riga (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms pāris dienām durvis ir vēris īpašs brīnumu veikals - Christmas PopUp Store, kurš šoreiz laikā no novembra beigām līdz janvāra vidum mājvietu radis pašā Vecrīgas sirdī – Kaļķu ielā 3.

Veikala pop – up koncepts ir īpaši populārs ārvalstīs, taču šogad jau otro sezonu pēc kārtas tiek īstenots arī Rīgā. Šoreiz trīs (!) dienu laikā Kaļķu ielas 3. nams tika pārvērsts no teju neapdzīvotas pirmsrenovācijas ēkas spožā Ziemassvētku brīnumā un tagad ir atvērts, lai priecētu rīdzinieku
un tūristu sirdis. Fonā skan klasiskā mūzika, pārdevēji tērpti smokingos, hūtēs, dāmas - krāšņās kleitās un neordinārās galvassegās. Šis nav veikals, bet gan piedzīvojums katra klienta sirdij.

Mākslinieciski iekārtotajās telpās ir uzburta svētku vide, kur vienuviet atrodamas rūpīgi atlasītas, arī veikala pasūtījumam speciāli darinātas oriģinālas dāvanas, starp kurām katrs var atrast savai gaumei un maciņam atbilstošāko. Piemēram, Annas Liepas dabīgā kosmētika, Londonā dzīvojošās latviešu dizaineres Gintas Sičevas jaunākās kolekcijas rotas, dāmu iemīļotais zīmols SockBox, ar rokām darinātas pasaulē atzītās sveces no Munio Candela, žurnāla Deko galvenās redaktores Agneses Kleinas radītie plānotāji, Cherry Picking gaismas virtenes, May28th pulksteņi, izmeklēti kārumi, kā dzērvenes medū, Viktora Noslēpuma apakšveļa vīriešiem, igauņu zīmola Shishi smalkie svētku rotājumi, Positivus, Uniq, Utha galvassegas, QooQoo un daudzi citi.

Pircēji jau paspējuši atzinīgi novērtēt ne vien dažādo un plašo dāvanu klāstu, bet arī īpašo veikala atmosfēru, kas skubina apmeklētājus atgriezties vēl un vēl.

Arī šogad neiztikt bez nakts iepirkšanās pasākumiem līdz 5:00 rītā.

Atšķirībā no citiem veikaliem Christmas PopUp Store strādās visās svētku dienās, tostarp arī 24., 25., decembrī un 1. janvārī, jo tu esi gaidīts viesis katru dienu!

Rīgā, Kaļķu ielā 3 (pretī mūzikas veikalam Randoms) katru dienu no 10.00 līdz 22.00 (vai pēdējam klientam)

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu