Jaunā gada sagaidīšanu šogad rīkos 11.novembra krastmalā (12)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jaunā gada sagaidīšana Rīgā šogad notiks 11.novembra krastmalā, jo pēdējos gados to apmeklē aizvien vairāk cilvēku, tādēļ laukums pie Brīvības pieminekļa, kur tradicionāli notika svinības, ir kļuvis par mazu, informēja Rīgas domē.

Krastmalā ir vairāk vietas

«Gadu mijas centrālais notikums gaidāms krastmalā. Interese jau bija tik ļoti liela, ka cilvēku ietilpība laukumā ir viena, krastmalā ir cita,» par svētku norises vietas maiņu sacīja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja Indra Vilde.

Krastmala svinību laikā tiks slēgta, līdzīgi kā Jāņu svinēšanas vai citu lielu pasākumu laikā.

Programma tiek pilnveidota

Jaunā gada sagaidīšana 31.decembrī plānota no plkst.22 līdz 3. Lai gan programma vēl tiek pilnveidota, patlaban ir zināms, ka krastmalā uzstāsies Vairis Nartišs un «Ziemassvētku orķestris», perkusiju grupa «Pulsa efekts», grupa «Dzelzs vilks», Rolands Šteinbergs, Ieva Kemlere un moderno deju grupa, kā arī dīdžejs AG un dīdžejs Japānis.

Pusnaktī plānota uguņošana no AB dambja.

Rīgas dome svētku nodrošināšanai ir izsludinājusi vairākus iepirkumus – par skatuves, gaismas un pasākuma elektrības pieslēguma tehnisko nodrošinājumu, videoekrāniem un apskaņošanu.

Kopējās svētku izmaksas pašvaldībā vēl nevarēja nosaukt.

Jau ziņots, ka krastmalā atradīsies arī viena no pilsētas galvenajām eglēm, kas tiks uzstādīta tuvāk Akmens tiltam zaļajā zonā starp brauktuvēm.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu