Dace Dēnava debitē kā aktrise TV seriālā (28)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas Restorānu nodaļas vadītāja un TV šova dalībniece Dace Dēnava debitējusi kā aktrise jaunajā LNT dokumentālajā seriālā «Dzīves krustcelēs». Dace atveidoja sievieti Elzu Līvmani, kuru pamet vīrs, jo viņš iemīlas citā sievietē.

LNT dokumentālais seriāls «Dzīves krustcelēs» balstīts uz patiesiem un reāliem notikumiem dažādās ģimenēs. Katra sērija ir kā sievietes stāsts par pārbaudījumiem, ceļu, meklējot risinājumus, un šķietami bezcerīgu situāciju atrisināšanu.

Seriāla veidotāji ar to vēlas sabiedrību pamācīt kļūt labākai, projekta mērķis ir parādīt, ka katrai situācijai, lai cik arī tā būtu skarba un bieži vien neizturama, ir savs risinājums. Sērijas veidotas tā, lai sabiedrība vairāk izjustu savstarpēju toleranci un sapratni, mēģinot iztikt bez konfliktsituācijām. Projekta mērķis ir norādīt sabiedrībai uz dažādām situācijām, kuras var piemeklēt ikkatru ģimeni, just līdzi ģimenēm un personāžiem, kā arī nodrošināt aizraujošu izklaidi televīzijas skatītājam pie TV ekrāna.

Šoreiz seriālā debitējusi pievilcīgā blondīne Dace Dēnava, kura atveido Elzu Līvmani (37 gadus vecu sievieti). Viņas atveidotā varone ir precējusies divu bērnu māmiņa. Elzas dzīvesbiedrs ir iemīlējies citā sievietē un vēlas šķirties no sievas, kā arī panākt, ka bērni pāriet dzīvot pie viņa pēc šķiršanās. Lai arī Daces atveidotā varone piedzīvo ne to laimīgāko savas dzīves posmu, viņa pārdzīvo vīra nodevību un saglabā savu bērnu mīlestību un uzticību.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Dace atzīst, ka filmēties seriālā viņai bijis interesanti, taču pati īpaši nevēlas izcelt un publiskot šo notikumu.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu