Laima Vaikule tikpat jestra kā jaunībā! Viņa dejo uz galda (48)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kompravda.eu

Krievijā populārā latviešu dziedātāja Laima Vaikule nupat Maskavā restorānā «Fish» sniegusi savu solokoncertu, kura laikā, gluži kā jauna meitene, uzdejojusi uz galda. Uz Laimas koncertu aicināta arī Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova, kura aizkavējusies dzimšanas dienas ballītē.

Foto: kompravda.eu

Uz Laimas Vaikules solokoncertu ieradies arī viņas tuvākais draugs, dziedātājs Boriss Moisejevs. Gaidīta arī Alla Pugačova, taču viņa aizkavējusies grupas «Блестящие» kādreizējās dalībnieces, tagad aktrises Olgas Orlovas dzimšanas dienas ballītē. Laima Vaikule savā solokoncertā radījusi īstu jautrību. Gluži kā jaunības gados, Laima dejojusi pat uz galda.

Jau vēlāk Laima piedalījusies Krievijā populārā Jaunā gada šova «Divas zvaigznes» filmēšanā. Dziedātāja Jaunā gada priekšnesumā uzstājas kopā ar Krievijā populāro duetu - Potapu & Nastju Kamensku.

Foto: kompravda.eu
Komentāri (48)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu