Brīvdienu filmu izlase kinoteātros

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijā šonedēļ iznāk veselas četras jaunas filmas, un vienai no tām ir vairāk nekā reālas izredzes izvirzīties pirmajā pozīcijā Latvijas skatītāko filmu topā. Ar lielāko potenciālu starp jaunumiem ir animācijas filma «Leģendārais piecinieks» (Rise of the Guardians). Lai arī šī animācijas filma vāji startēja Ziemeļamerikā, nav šaubu, ka Latvijā tās sekmes būs gana labas, sekojot virknei citu veiksmīgu šā gada animācijas lenšu. Pirmajai nedēļas nogalē varētu prognozēt vismaz 6000-7000 skatītāju un pirmo vietu.

«Leģendārais piecinieks»: Lieldienu zaķis, Zobu feja, Smilšuvīrs, Ziemassvētku vecītis un Džeks Lausks - tie ir pieci varoņi, kuri apvieno spēkus, lai nepieļautu, ka ļaunais Piķis nolaupa bērnu sapņus. Latviešu valodā filmu ieskaņojuši: Andris Bērziņš, Edgars Kaufelds, Artis Robežnieks, Dita Lūriņa, Daniels Hāns, Vladimirs Lobiņš, Baiba Broka, Santa Didžus, Ģirts Alsters, Andris Freidenfelds un citi. Filma dublēta studijā «Rija».

Otrs nedēļas jaunums ir komēdija no Krievijas «Džungļi». Filmai vērienīga pirmizrāde Latvijā jau ir notikusi un to pilnas zāles priekšā ar savu klātbūtni pagodināja arī pats galvenās lomas atveidotājs Sergejs Svetlakovs. Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Anotācija: Sergeja un Marinas laulības dzīvē iestājusies krīze. Lai glābtu laulību, Marina pierunā vīru doties eksotiskā ceļojumā. Visu ceļu nerimstas laulāto strīdi, kuri beigu beigās noved pie tā, ka viņi nonāk neticami skaistā, taču mežonīgā salā. Tā vietā, lai cīnītos par izdzīvošanu, laulātie turpina skaidrot attiecības, pakāpeniski pārejot pie īstas karadarbības. Turklāt izrādās, ka salu apdzīvo karojošu iezemiešu cilts! Vai mīlestība izglābs ja ne pasauli, tad vismaz divus neizveicīgus ceļotājus, bet pats galvenais – viņu attiecības? Lieliskā liela mēroga filmas uzņemšana, kas notika visīstākajā tropu salā, mīļotie tautas aktieri un elpu aizraujošie piedzīvojumi aiznesīs jūs uz karstu vasaru un dāvās patiesi pozitīvas emocijas!

Trešais nedēļas jaunums ir vēl viena komēdija, bet no Holivudas, proti, «Tusnis ringā». Ar savu ikgadējo filmu uz ekrāniem atgriežas komiķis Kevins Džeimss, un jāteic, ka arī viņam uz Ziemeļamerikas kinoekrāniem nav klājies pārāk labi. Un noslēdzošais jaunums ir šausmu trilleris «Bunkurs». Šī ir viena no ļoti retajām spāņu filmām, kura tiek izrādīta Latvijas lielākajos kinoteātros.

Domājams, ka gana labu sniegumu turpinās demonstrēt arī esošais līderis «Sapņu komanda 1935».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu