Rianas «Unapologetic» dominē ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

ASV aizvadīta rosīga Pateicības dienas nedēļas nogale, kas ietekmējusi arī «Billboard 200» topu. Kā prognozēts, 1.vietā uzšāvies septītais Barbadosā dzimušās dziedātājas Rianas (Rihanna) studijas albums «Unapologetic», ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā jaunais Rianas albums pārdots 238 000 kopiju, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Pieci jauni bīberi - britu/īru puišu popgrupa «One Direction», kas bija numur 1. pagājušonedēļ, spiesti samierināties ar 3.vietu (176 000), sev pa priekšu palaižot Teilores Sviftas (Taylor Swift) «Sarkano liesmu» (185 000).

Šova «American Idol» uzvarētājs Filips Filipss (Phillip Phillips) ar «The World From the Side of the Moon» sāk 4.vietā (169 000).

Kid Rock atgriezies ar jaunu albumu «Rebel Soul» uzreiz 5.vietā (146 000).

Britu rokmūzikas veterāns Rods Stjuarts (Rod Stewart) ar Ziemassvētku albumu «Merry Christmas, Baby» saglabājis 6.vietu (117 000). P!nk ar «The Truth About Love» pakāpusies no 22. uz 7. vietu. Visticamāk, Pinkas albuma pārdošanu sekmējis viņas kārtējais akrobātiskais priekšnesums «American Music Awards» ceremonijā.

ASV kantri zvaigzne Džeisons Aldīns (Jason Aldean) ar «Night Train» numur 8, «Led Zeppelin» koncertalbums «Celebration Day» numur 9, bet top10 noslēdz amerikāņu R&B dīvas Kīšas Koulas (Keyshia Cole) albums «Woman to Woman».

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 1%.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu