Rīgas «Dinamo» uzņems Znaroku, Ovečkinu un Maskavas «Dinamo» (34)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas klubs Rīgas «Dinamo» Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē šodien savā laukumā uzņem Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto līgas čempionvienību Maskavas «Dinamo».

Mačs «Arēnā Rīga» sāksies plkst.19.30. Spēli tiešraidē varēs redzēt kanālā «TV6».

Savainotu lazarete

Rīgas «Dinamo» vienības savainoto spēlētāju sarakstā pašlaik atrodas aizsargi Matjē Karls, Oskars Cibuļskis un Krišjānis Rēdlihs. Vienības sastāvā pašlaik ir seši šīs pozīcijas spēlētāji, ieskaitot jauno Mārtiņu Poreju.

Savukārt Maskavas kluba savainoto spēlētāju sarakstā nedēļas sākumā atradās septiņi spēlētāji - aizsargi Deniss Barancevs un Igors Ščadilovs, uzbrucēji Mihails Aņisins, Jurijs Babenko, Aleksandrs Bojkovs un Konstantīns Gorovikovs, kā arī vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko.

Maskavas «Dinamo» rindās Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauta laikā spēlē pasaules hokeja superzvaigzne Aleksandrs Ovečkins. Tāpat vienības rindās nesen atgriezies publikas mīlulis, Somijas uzbrucējs Leonīds Komarovs.

Bilance par labu Maskaviešiem

Abas komandas iepriekš savā starpā tikās 29.oktobrī Maskavā, kad pārāki ar 3:1 bija mājinieki.

Iepriekšējās trīs spēles Rīgas «Dinamo» aizvadīja izbraukumā, izcīnot vienu uzvaru, kad ar 1:0 tika pārspēta Ņižņekamskas «Ņeftehimik» komanda.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 29 punktiem 29 spēlēs atrodas priekšpēdējā, 13.pozīcijā, no «play-off» zonas atpaliekot par deviņiem punktiem, bet Maskavas «Dinamo» ar 61 punktu ieņem trešo pozīciju šajā pašā konferencē un otro vietu visā līgā.

Četras spēles izbraukumā

Vēlāk no 3. līdz 9.decembrim Rīgas «Dinamo» aizvadīs četras spēles izbraukumā, spēkojoties ar Čeļabinskas «Traktor», Magņitogorskas «Metallurg», Jekaterinburgas «Avtomobilist» un Minskas «Dinamo».

Regulārajā čempionātā katra komanda ar katru tiksies divas reizes, bet ar vienu vienību - četras reizes. Rīgas «Dinamo» četras reizes sacentīsies ar Minskas «Dinamo». Kopumā regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 52 mačiem - pa 26 spēlēm savā laukumā un izbraukumā.

Rīgas «Dinamo» komandai šosezon izvirzīti visaugstākie mērķi, proti, izcīnīt Gagarina kausu. Savukārt minimālais komandas uzdevums ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu